«Φεύγουμε για Γερμανία, ανάψτε ένα κεράκι για το παιδί μου»: Σπαράζουν καρδιές με τον πατέρα του Γεράσιμου από τα Τέμπη

12 Ιουνίου, 20235:07 ΜΜ

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τη φονική ημέρα στα Τέμπη που βύθισε τη χώρα μας σε εθνικό πένθος και ο 21χρονος παλεύει για τη ζωή του.

Ανάψτε ένα κεράκι

«Τώρα μόλις βγήκα από την εντατική. Φεύγουμε για τη Γερμανία. Πρώτα ο Θεός, το παιδί θα μεταφερθεί εκεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο. Άνοιξε τα μάτια του αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον και θα σας τα πω όλα όταν γυρίσουμε με το καλό από την Γερμανία».

Έχουν περάσει τρεις μήνες από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τον Ιάσονα να είναι ο μοναδικός επιζών από το βαγόνι 1 που κάηκε ολοσχερώς. Όλους αυτούς τους μήνες βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Λάρισας, με τους γονείς του βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του. «Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον…» – Σπαράζει ο πατέρας του 20χρονου Ιάσονα Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, πλέον ανοίγει τα μάτια του αλλά δεν έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στη Γερμανία. «Τώρα μόλις βγήκα από την εντατική. Φεύγουμε για τη Γερμανία. Πρώτα ο Θεός, το παιδί θα μεταφερθεί εκεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο. Άνοιξε τα μάτια του αλλά δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Ανάψτε ένα κεράκι για εκείνον και θα σας τα πω όλα όταν γυρίσουμε με το καλό από την Γερμανία.

Δείτε το βίντεο
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News