Φέρετρο γίνεται επετηρίδα για έφηβη που έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

11 Φεβρουαρίου, 2016 4:07 ΜΜ
More videos

H Laura Hillier διαγνώστηκε με λευχαιμία στα 13 της. Μετά από θεραπείες κατάφερε να απαλλαγεί από τον καρκίνο για 4 χρόνια. Όμως, μετά τα 4 χρόνια ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά.

Η Laura, τελειόφοιτη στο λύκειο Nelson στο Οντάριο του Καναδά, έχασε την μάχη με τον καρκίνο στις 20 Ιανουαρίου 2016. Αργότερα την ίδια μέρα η οικογένειά της ανακοίνωσε τον θάνατό της στους φίλους της στην σελίδα “Ελπίδα για την Laura”, λέγοντας ότι “πάλεψε γενναία και όλοι θα ήσασταν περήφανοι γι’ αυτήν. Η ισορροπία, το σθένος, το κουράγιο και το καθαρό της πνεύμα έμεινε μαζί της μέχρι το τέλος.”

Η κηδεία της έγινε στις 30 Ιανουαρίου. Για να τιμήσουν την Laura η οικογένειά της, οι συμμαθητές της και οι δάσκαλοί της έβγαλαν έξω τους μαρκαδόρους τους και έκαναν κάτι απίθανο στην επιφάνεια του φέρετρου. Η ιστορία και οι φωτογραφίες έγιναν viral και συγκίνησαν χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Στις 20 Ιανουαρίου 2016 η 18χρονη Laura έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε από οξεία μυελογενή λευχαιμία, ενώ περίμενε να κάνει μεταμόσχευση.

Την στιγμή του θανάτου της η  Laura ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της σε νοσοκομείο του Καναδά.

Η Laura διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο σε ηλικία των 13 ετών. Ήταν σε ύφεση για τέσσερα χρόνια πριν υποτροπιάσει ξανά τον Μάιο του 2015.

Στο λύκειο Nelson στο Οντάριο του Καναδά η Laura ήταν γνωστή για την αγάπη της για τη μουσική και το θέατρο. Μπόρεσε να λάβει την επετηρίδα της πριν από τον θάνατό της, αλλά οι συμμαθητές και η οικογένειά της ήθελαν η νεκρώσιμη ακολουθία να είναι μια αποχαιρετιστήρια επετηρίδα.

Για να τιμήσουν την ζωή της, την απεριόριστη χαρά της και το ταλέντο της, η οικογένεια, οι φίλοι, οι γείτονες και το ιατρικό προσωπικό μετέτρεψαν το φέρετρο της Laura σε μια εντυπωσιακή επετηρίδα.

Το φέρετρο ήταν γεμάτο από χειρόγραφες σημειώσεις σε διαφορετικά χρώματα. Οι φωτογραφίες του κατάλευκου φέρετρου της Laura με τα χρωματιστά μηνύματα έγινε viral. Οι επιγραφές ήταν ζεστές και συγκινητικές.

“Ήσουν μουσική. Ήσουν καλλιτεχνική. Ήσουν κατανοητική. Ήσουν η καλύτερή μου φίλη.”

“Η ζωή είναι ένα τραγούδι…Τραγούδα όσο βαστάει η καρδιά σου.”

“Ήσουν πολύ γενναία και δυνατή. Θα είσαι πάντα ένας ήρωας.”

Το μοβ, το αγαπημένο χρώμα της Laura υπήρχε σε όλη την κηδεία, από τα όμορφα λουλούδια μέχρι τα ρούχα των παρευρισκομένων, είτε πρόκειται για ένα κασκόλ είτε για ένα μια γραβάτα.

Δωρεές για χάρη της Laura γίνονται στην σελίδα Coast to Coast, μια εθνική φιλανθρωπική οργάνωση που μάχεται ενάντια στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Πηγή: matchforlaura

Ακολουθήστε μας στο facebook: