Φαίνεται σαν να παίζει ο σκύλος του στο χιόνι. Όμως αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι κάτι που πρέπει να δούμε όλοι.

7 Μαΐου, 2015 5:53 ΜΜ
More videos

Ο σκύλος μου είναι εκπληκτικός στο να ζει την ζωή του. Όποτε είμαι αγχωμένος ή στεναχωρημένος για κάτι μικρό, το μόνο που έχω να κάνω είναι να του ρίξω μια ματιά και νιώθω αμέσως καλύτερα. Βλέπετε, δεν σκέφτεται το χθες, και δεν ανησυχεί για το αύριο, το μόνο που τον νοιάζει είναι να ζει το κάθε λεπτό. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει το παρακάτω βίντεο.

Τα σκυλιά και οι γάτες φαίνεται πως ξέρουν καλά το μυστικό της ζωής. Ζουν το κάθε λεπτό της ημέρας τους και την γεμίζουν με στιγμές χαράς, παιχνιδιού και αγάπης.

Αν τα κατοικίδια μας μπορούσαν να μας μιλήσουν θα μας έλεγαν: « Όταν είσαι χαρούμενος μην ξεχάσεις να το δείξεις στους γύρω σου. Ένας μικρός υπνάκος ομορφαίνει την ψυχή. Φάε σαν να μη σε βλέπει κανείς.»

Αυτή η ταινία μικρού μήκους του Keith Hopkin παρουσιάστηκε το 2013 στο Φεστιβάλ Ταινιών Tribeca, και είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους. Αξίζει να το δείτε!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αυτό το μήνυμα με την ελπίδα να το λάβει κάθε άνθρωπος!