Φάρμα: Η προσευχή του Γαρδέλη στον Δία που «έκαψε» τον Ψωμιάδη – «Σφίξε τις βίδες»

8 Δεκεμβρίου, 202111:24 ΜΜ
More videos

Παναγιώτης Ψωμιάδης και Σταμάτης Γαρδέλης εξελίσσονται στο απόλυτο δίδυμο της “Φάρμας” και απόδειξη αποτελεί ο τελευταίος τους διάλογος on camera.

Ένας απίστευτος διάλογος διαδραματίστηκε στη “Φάρμα” στο επεισόδιο της Τετάρτης ανάμεσα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον Σταμάτη Γαρδέλη και όσα εκτυλίχθηκαν στο reality δράσης του ΑΝΤ1 έγιναν viral.

Μετά την ερώτηση που έκανε η Αθανασία Τσουμελέκα στον Παναγιώτη Ψωμιάδη για το αν θα έπρεπε να κάψουν τα χαρτιά ή να τα κάνουν λίπασμα, ο πρώην περιφερειάρχης πρότεινε στην ολυμπιονίκη να ακούσει τον Σταμάτη Γαρδέλη, τον οποίο χαρακτήρισε “σοφό”, λόγω του ότι μιλούσε με τον… Δία.

Τότε, ο Σταμάτης Γαρδέλης έσπευσε να επαναλάβει την επίκληση που έκανε νωρίτερα στον Δία, με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να του ζητά να προσαρμοστεί και να σφίξει τις βίδες του, καθώς δεν καταλαβαίνει τίποτα από όσα του λέει.

“Βρε αδερφέ καλά τα λες, αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες όμως. Προσαρμόσου. Έχεις ξεσαλώσει, προσαρμόσου. Σφίξε λίγο τις βίδες, δεν το καταλαβαίνεις; Δεν θέλω να μιλάω μαζί σου”, είπε στον Σταμάτη Γαρδέλη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και αποχωρώντας σχολίασε: “Έχεις και τον Σταμάτη με τις φιλοσοφίες του. Τα 10 που λέει τα 11 δεν τα καταλαβαίνουμε. Μιλάει με τον Δία, μιλάει με τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια…”.

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News