Φάρμα 2: Πιάστηκαν στα χέρια Κουτσαβάκης και Αστρινός – «Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα»

23 Δεκεμβρίου, 202111:05 ΠΜ

Στα χέρια πιάστηκαν οριακά στο αποψινό (22/12) επεισόδιο της Φάρμας ο Κουτσαβάκης με τον Αστρινό, με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά την αποκάλυψη του πρώτου μονομάχου, μερικοί παίκτες βρίσκονταν στο δωμάτιο, προκειμένου να συζητήσουν την επιλογή του Παναγιώτη Ψωμιάδη να ορίσει ως υποψήφια την Νίκη.

«Απομακρύνουμε τους μη διάσημους και αυτούς που είναι πιο διακριτικοί σαν ενέργειες» είπε μεταξύ άλλων ο Κουτσαβάκης με τον Αστρινό να του λέει να πως αυτά είναι μ@λακιες και τότε ξεκίνησε ο κακός χαμός, με τους δύο παίκτες να διαφωνούν έντονα και να ανταλλάσσουν πολύ βαριές κουβέντες μεταξύ τους, ενώ μάλιστα βγήκαν και στον εξωτερικό χώρο προκειμένου να συνεχίσουν τον καυγά τους.

«Ρε άντε από εδώ! Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα! Άντε! Σου έχω δώσει πολύ χρόνο, ρε φίλε! Μην με ακουμπάει κανένας, μην με ακουμπάει κανένας… Άμα είσαι μάγκας και έχεις τέτοιες επιθετικές διαθέσεις, έλα να παίξουμε εδώ ξύλο» του είπε με έντονο ύφος ο Κωτσαβάκης.

«Θα αφήσω να πέσει κάτω μία φορά. Περιμένεις να ωριμάσουμε εμείς; Για να με προσβάλλει ένας 24χρονος πρέπει να έχει @ρχίδι@ να. Με προσβάλλεις εμένα 35 χρονών εσύ που είσαι 24 χρονών» είπε ο Γρηγόρης στον Αστρινό με τον Κουτσαβάκη να φωνάζει: «Γουστάρεις να παίξεις ξύλο μάγκα; Αν δεν γουστάρεις κάνε τουμπέκα και μην κάνεις επιθετικές κινήσεις αν δεν μπορείς να το υποστηρίξεις»!

Ο τσακωμός Κουτσαβάκη – Αστρινού στην Φάρμα 2:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News