Η Τατιάνα Στεφανίδου στο My Style Rocks

23 Νοεμβρίου, 2018 2:12 ΜΜ
More videos

Το My Style Rocks συνεχίζει την… κομψή του πορεία το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να υποδέχεται τις νέες κοπέλες που θέλουν με τις εμφανίσεις τους να εντυπωσιάσουν επιτροπή και κοινό. Από την πλευρά τους, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αναζητούν την πιο εκρηκτική στιλάτη εμφάνιση.

Στο «Gala», το βράδυ της Παρασκευής, βραβεύεται η βασίλισσα του στυλ της εβδομάδας, η χαμένη αποχωρεί και η ομάδα των κοριτσιών υποδέχεται μια νέα παίκτρια. Ωστόσο, σε κάθε Gala ένα πρόσωπο από τον χώρο των media και της showbiz παίρνει θέση στην κριτική επιτροπή και δίνει τις δικές του συμβουλές στα κορίτσια.

Πολύ σύντομα, λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zappIT, θα δούμε στην εκπομπή ένα πρόσωπο που έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον χώρο της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας στην τηλεόραση, ενώ παράλληλα ξεχωρίζει για το στυλ και τις προσεγμένες της εμφανίσεις. Μιλάμε ασφαλώς για την Τατιάνα Στεφανίδου, την οποία θα απολαύσουμε ως guest κριτή στο My Style Rocks.