Φαίδων Βόβολης: Ποιος είναι ο αρνητής καρδιολόγος που οργάνωσε τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών

15 Ιουλίου, 2021 5:25 ΜΜ
More videos

Αν και γιατρός, ο Φαίδων Βόβολης μιλά για χαμηλή θνησιμότητα του κορονοϊού και δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει το εμβόλιο.

Ο επικεφαλής του Κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”, Φαίδων Βόβολης είναι ο διοργανωτής της χθεσινής συγκέντρωσης στην Ομόνοια κατά των εμβολίων του κορονοϊού.

Ο καρδιολόγος που μέσω αναρτήσεών του στο Facebook κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να εμβολιάσει όλο τον κόσμο με το ζόρι οργάνωσε χθες μία διαδήλωση κατά την οποία, όπως προέκυψε από τις φωτογραφίες των πρακτορείων, οι αποστάσεις ήταν ανύπαρκτες και οι μάσκες ελάχιστες σε σχέση με το πλήθος που βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κραδαίνονας ελληνικές σημαίες, λάβαρα και εικόνες της Παναγίας.

Φαίδων Βόβολης: Ποιος είναι ο αρνητής καρδιολόγος που οργάνωσε τη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών
Συγκέντρωση αρνητών

Η συγκέντρωση οργανώθηκε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook με τίτλο “Ο Φαίδων καλεί τους Έλληνες”.

Σε τοποθετήσεις του στα social media, υποστηρίζει μεταξύ άλλων ότι αποκλείεται από τα Μέσα Ενημέρωσης λόγω πολιτικών παρεμβάσεων, ενώ τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει και με την Ιερά Σύνοδο, κατηγορώντας την για υποταγή στην κυβέρνηση, με φόντο τη διαχείριση της πανδημίας.

Χριστόδουλε αυτοί σε διαδέχθηκαν. Φασισμός προς κληρικούς και ΥΠΟΤΑΓΗ στην κυβερνηση απο την Ιερά Σύνοδο” έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Facebook.

Βόβολης

 

“Δεν θα κάνω το εμβόλιο”

Αν και γιατρός, σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του αναφέρει επίσης ότι υπάρχουν “παπαγαλάκια” που διαδίδουν πως ο ίδιος έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, κάτι που προφανώς είναι προσβλητικό για τον κ. Βόβολη ο οποίος δηλώνει πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο αφού όπως υποστηρίζει “μόνο και μόνο από τον αστείο τρόπο που επιβάλλει το σύστημα ένα σκεύασμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ”.

Δεν διστάζει μάλιστα να υποστηρίξει ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά, αλλά ακόμη και αν δεν ήταν δεν επρόκειτο και πάλι να εμβολιαστεί καθώς “δεν κινδυνεύω στην ηλικία, στην καταστάση υγείας και από τη χαμηλή θνητότητα του ιού!”. Αυτό υποστηρίζει ο καρδιολόγος για μια πανδημία που έως τώρα έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 12.800 ανθρώπους την Ελλάδα.

Τέλος, συγκρίνει την πανδημία και τα μέτρα κατά της διασποράς με τον ναζισμό, μιλώντας για “νέο Ράιχ” και “υγειονομικό απαρτχάιντ”.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: