Φαίδων Βόβολης: Ο γιατρός των αντιεμβολιστών απειλεί τώρα Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

28 Ιουλίου, 202111:11 ΠΜ

Ο γιατρός των αρνητών του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, Φαίδων Βόβολης, απειλεί Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με άδειες κερκίδες.

Ο Φαίδων Βόβολης μέσα από τα βίντεο, που αναρτά στο διαδίκτυο, απευθυνόμενος στο ακροατήριο των αντιεμβολιαστών και των αρνητών, δίνει διορία στην κυβέρνηση για να αποσύρει την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών περιγράφοντας, σε αντίθετη περίπτωση, το ξέσπασμα περίπου μιας εμφύλιας σύγκρουσης.

«Αναγκαζόμαστε να τελειώνουμε με τις συζητήσεις τις ήρεμες. Αναγκαζόμαστε να αυξήσουμε από σήμερα τη ρητορική και όχι μόνο. Θέλουν άλλα πράγματα. Θέλουν να συζητήσουν και να βγάλουν τον κόσμο στους δρόμους. Προσπαθήσαμε να μην γίνει. Προσπαθήσαμε να μην φέρουμε Έλληνα απέναντι σε Έλληνα. Κάπου εδώ τελειώνει αυτό Κυριάκο Μητσοτάκη. Νομίζω ότι θα πρέπει ή να παραιτηθείς γρήγορα ή να τα πάρεις πίσω γρηγορότερα. Ακούω τα ελικόπτερα ήδη να έρχονται για σένα. Θέλω να γνωρίζεις ότι αυτό που κάνεις στον ελληνικό λαό λέγεται βιασμός. Μαζί με τα τσιράκια τους υπουργούς σου πρέπει να αρχίσετε να τελειώνετε και μαζί με τους δημοσιογράφους που έχεις βάλει εκεί πρέπει να τελειώνετε όλοι μαζί. Νομίζω ότι κάπου εδώ έφτασε ο κόμπος στο χτένι».

Στη συνέχεια, στο στόχαστρο του Φαίδωνα Βόβολη μπαίνουν καλλιτέχνες αλλά και οι ποδοσφαιρικές ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού απειλώντας τες ότι θα παίζουν σε άδεια γήπεδα λόγω της στάσης των ΠΑΕ τους στο θέμα των εμβολιασμών!

Πρώτο απόσπασμα (05:10-07:25) – Δεύτερο απόσπασμα (10:12 μέχρι τέλος)

«Προσπάθησα να κρατήσω ενωμένο τον λαό και θα το προσπαθήσω μέχρι τέλους. Θέλω να πω όμως το εξής. Ο ελληνικός λαός ναι μεν είναι ενωμένος και απέναντι είναι αυτοί της νέας τάξης πραγμάτων, ωστόσο θα κατηγορηθεί και όποιος εκ των Ελλήνων συμπράξει μαζί τους. Είναι σαν να είμαστε σε πόλεμο, σαν να είμαστε στην Κατοχή και κάποιοι να πήγαν με τους κατακτητές, με τους απέναντι. Κάποιοι τραγουδιστές με την φράτζα που πέφτει κάτω, που βγάζουν βιντεάκια όλο χαρά να πούνε ότι ξεκινούν μεθαύριο και θα θέλουν μόνο εμβολιασμένους θα βρεθούν απέναντί μας. Οχι μόνο αυτοί αλλά και οι ποδοσφαιρικές ομάδες». Πιο συγκεκριμένα: «Γνωστές ποδοσφαιρικές ομάδες. Ο κόσμος ξέρουμε πολύ καλά πόσο τις αγαπά. Είμαστε με τον κόσμο. Θέλουν να αποκλείσουν και να διχάσουν τον κόσμο. Εμείς είμαστε με τον κόσμο και όχι με τις ΠΑΕ και τους εργοδότες τους. Φυσικά, και φανταζόμασταν ότι ο Αλαφούζος, ο ΣΚΑΪ δηλαδή που έχει τον Παναθηναϊκό, ο Μαρινάκης, Mega-Ολυμπιακός, θα έπαιρναν το μέρος της κυβέρνησης.

Το έχουν πάρει από την αρχή. Ο κόσμος όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτούς. Όσο και αν αγαπάει την ομάδα τους θα πρέπει να απέχει από αυτό το παρασκήνιο, να απέχει από αυτό το θέατρο του παραλόγου. Δεν θα μπορέσουμε πλέον να συζητήσουμε σε τέτοια βάση. Θέλουν άδεια γήπεδα; θα είναι άδεια. Θέλουν άδεια μαγαζιά; Θα είναι άδεια. Μέχρι να κερδίσουμε οριστικά θα παίξουμε έτσι. Εάν υπήρχε μία πιθανότητα να κάνουμε κάτι από όλα αυτά, μία πιθανότητα να παίξουμε με τα σκευάσματά τους δεν υπάρχει πλέον καμία…».

Σε αυτό πλαίσιο, ο Φαίδων Βόβολης προαναγγέλλει κινητοποιήσεις, εξελίξεις και ελικόπτερα. «Θέλω να ξέρετε ότι πλέον δεν μπορούμε να αποτρέψουμε τον κόσμο από το να βγει στο δρόμο. Και δεν θα βγει στο δρόμο έτσι απλά να κάνει διαδήλωση σαν τις κυρίες. Θα βγει στον δρόμο για να ρίξει όλο αυτό το καθεστώς. Μέχρι Τετάρτη βράδυ. Θέλετε να κάνετε πράγματα από τις 15 Ιουλίου να διαχωρίσετε τους Έλληνες. Οι Έλληνες είναι ένας λαός που έχουν ματώσει για την ελευθερία τους. Εσείς δεν μπορείτε να την αποτρέψετε. Τετάρτη βράδυ είναι το ραντεβού. Κάντε ό,τι μπορείτε όπως έγινε στην Κύπρο. Πάρτε τα όλα πίσω. Είναι η τελευταία διορία. Πέμπτη βγαίνω και μιλώ στον ελληνικό λαό. Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε εξελίξεις. Πριν τις 15 Ιουλίου. Κυριάκο Μητσοτάκη ακούω τα ελικόπτερα».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News