Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
διάφοραΤο Facebook γιορτάζει τα 20 χρόνια του Χάρι Πότερ με ένα κρυμμένο...

Το Facebook γιορτάζει τα 20 χρόνια του Χάρι Πότερ με ένα κρυμμένο μαγικό κόλπο

Φέτος κλείνουν ακριβώς 20 χρόνια από τη μέρα που μικροί (και μεγάλοι) αναγνώστες σε όλο τον πλανήτη γνώρισαν το σύμπαν του Harry Potter, του μικρού αγοριού με τα σπασμένα γυαλιά και το σημάδι στο μέτωπο που ζούσε με τους θείους του στην μικρή αποθήκη κάτω από τις σκάλες, στο νούμερο 4 της οδού Privet Drive στο Λονδίνο.

Το Facebook, προκειμένου να τιμήσει τα 20α γενέθλια του σπουδαίου έργου της J.K. Rowling, έκρυψε μια «μαγική» έκπληξη στο timeline μας την οποία και μπορεί να ανακαλύψει ο κάθε χρήστης, αρκεί να πληκτρολογήσει τις κατάλληλες λέξεις.

Να τι πρέπει να κάνετε για να γεμίσετε μαγικά ξόρκια τη σελίδα σας στο Facebook: στο χώρο του status σας ή στο χώρο των σχολίων, γράψτε το όνομα ενός οίκου του Hogwarts, ή και όλων (Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw, Hufflepuff).

Ο κάθε οίκος θα πάρει αυτόματα το δικό του χρώμα και μόλις κάποιος φίλος σας κάνει κλικ πάνω στη λέξη, θα πραγματοποιήσει ένα πολύχρωμο ξόρκι. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να γράψετε Harry Potter -το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.


Χαρούμενα 20α γενέθλια Χάρι, ας γεμίσουμε το Facebook με μαγεία!

Τα πιο σημαντικά