Έζησαν μαζί για 67 ολόκληρα χρόνια και πέθαναν με λίγες ώρες διαφορά!

13 Οκτωβρίου, 2014 9:24 ΜΜ
More videos

Είναι μια αξιολάτρευτη ιστορία αγάπης δυο ανθρώπων, του 92χρονου Hans Schaffer και της 83χρονης συζύγου του, Josie, από τη Βρετανία.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έμεινε μαζί για 67 ολόκληρα χρόνια, χωρίς να έχουν χωρίσει ούτε μια φορά.

Παντρεύτηκαν το 1947 και απέκτησαν μαζί 11 παιδιά και πάνω από 130 απογόνους (παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα)!

pappousgiagia67

Γνωρίστηκαν στο Worcestershire της Βρετανίας, στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ο Hans ήταν κρατούμενος λόγω της γερμανικής του υπηκοότητας και η Josie έκανε ποδήλατο, το οποίο έτυχε να της χαλάσει έξω από το στρατόπεδο. Ο 23χρονος, τότε, άνδρας βοήθησε τη 14χρονη κοπέλα να φτιάξει το ποδήλατό της και κάπως έτσι η ιστορία τους ξεκίνησε.

Όπως είχε εξομολογηθεί ο Hans, όταν αντίκρισε για πρώτη φορά την Josie κατάλαβε πως πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής του, τον έναν και μοναδικό του έpωτα.

Και όντως, η εξέλιξη του ζευγαριού αυτό απέδειξε. Μάλιστα, οι δυο τους ήταν αγαπημένοι μέχρι το τέλος, αφού ο ένας πέθανε τρεις μέρες αργότερα από τον άλλο.

Τι κι αν ο Hans στα 92 του διαγνώστηκε με καρκίνο και του δίνονταν μόνο λίγοι μήνες ζωής, τελικά πλάι στο πλευρό και την αγάπη της Josie έζησε για άλλα 3 χρόνια. Το ζευγάρι χωρίστηκε μόνο 3 εβδομάδες πριν τον χαμό και των δυο, όταν τα παιδιά τους τους έβαλαν σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

Όταν η 83χρονη Josie, που έπασχε και από άνοια, απεβίωσε, ο Hans ήταν πολύ λυπημένος και πέθανε τρεις ημέρες μετά. Τα παιδιά τους αποφάσισαν να τους κηδέψουν μαζί και να τους βάλουν στο ίδιο φέρετρο. Είναι αυτό που λέμε «μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο».

Πηγή