Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
αληθινές ιστορίεςΈζησα μαζί σου 5 μήνες και δεν σε χόρτασα. Άλλον παντρεύτηκα μα...

Έζησα μαζί σου 5 μήνες και δεν σε χόρτασα. Άλλον παντρεύτηκα μα εσένα αγαπάω – Η αληθινή ιστορία της Δέσποινας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν οι ζωές μας ,αν τα πράγματα είχαν άλλη τροπή στη ζωή μας.

Ήταν Οκτώβριος.. μια περίοδος που μέσα μου είχα ηρεμήσει μετά από μια τοξική σχέση. Μέσω από έναν γνωστό μου γνώρισα τον Τάσο.. Δεν ήταν από τους πιο εμφανισιμους συντρόφους που είχα αλλά με κέρδισε από τη πρώτη στιγμή από το πρώτο ραντεβού.

Ένα ραντεβού που σα να γυρεύε το σύμπαν να μη βρεθούμε. Ακόμα θυμάμαι πώς έπεσα σε μποντιλιαρισμα κ άργησα να πάω κ κείνος έμεινε από μπαταρία στο αυτοκίνητο. Όμως βρεθήκαμε.

Ερωτευτήκαμε αμέσως ο ένας τον άλλον.. κάθε μέρα κάθε στιγμή με έκανε να νιώθω υπέροχα.. γεμάτη χαμόγελο.. αισιόδοξη. Δεν ήθελα τίποτα άλλο από το να χτυπάει το κινητό μου το πρωί “καλημέρα αγάπη μου”. 5 μήνες μαζί… αλλά γεμάτοι δυσκολίες.

Αρνητικη αντιμετώπιση από το οικογενειακό περιβάλλον μου.. Πώς θα με ζήσει με 800 ευρώ; Μα δουλεύω και έλεγα..στην οικογένεια υπάρχει το μαζί.. υπάρχει η αγάπη.. υπάρχει η χημεία.. δεν έχει σημασία ποιος θα φέρει τα περισσότερα.

Κόντεψε να χάσει τη δουλειά του εξαιτίας μου…δύσκολη η απόφαση να μείνουμε μαζί.. δεν το έφερναν οι συγκυρίες… χωρίσαμε.. με μια στεναχώρια στα μάτια μας.. χαμένοι. Έζησα μαζί σου 5 μήνες και δεν σε χόρτασα όπως το φανταζόμουν.

Μια μέρα με από κατά μέτωπο σύγκρουση με τους δικούς μου.. “είσαι λίγος για εκείνη” του είπαν. Γύρισε σπίτι και σήκωσε πυρετό.. Πήγα από κει.. έτρεμε το σώμα του από τη σύγχυση.

Μετά από 2 χρόνια με είδε σε ένα γλέντι ενός κοινού γνωστού.. Παντρεμένη και έγκυος.. εκείνος με την τότε μέλλουσα γυναίκα του.. Δεν είπαμε τίποτα. Ένας γνωστός μου με έπιασε εκείνη την ώρα και μου είπε “είναι ένας απέναντι και σε κοιτάει συνέχεια από δω”. Ανταλλάξαμε το ίδιο βλέμμα με εκείνο που είχαμε όταν χωρίσαμε.

Μετά από 2 χρόνια παντρεύτηκε και εκείνος μια κοπελα που έλαμπε εκείνη την μέρα.. Πόσο τυχερή είσαι στη ζωή σου που τον έχεις… για αυτό λάμπεις.

Αν δεν ειχαν έρθει έτσι τα πράγματα τώρα δεν θα ήμουν έτσι. Δεν θα ήμουν με έναν άντρα που μου δεν μου στάθηκε στην κατάθλιψη… που δεν είμαστε μαζί στο σπίτι.. που μου ζητάει μισά μισά τα χρήματα και εκείνος βάζει καταθέσεις για κεινον… Θα ήμουν αλλιώς.. θα ήμουν ευτυχισμένη και όχι δυστυχισμένη….

Δέσποινα

Τα πιο σημαντικά