Εύβοια: Η μικρή Βαλεντίνα που τα δάκρυα της συγκίνησαν όλη την Ελλάδα, γυρίζει σπίτι της

12 Αυγούστου, 202112:11 ΜΜ
More videos

H εικόνα της μικρής Βαλεντίνας, που κοίταζε με απόγνωση την Εύβοια να καίγεται, συγκλονισε το πανελλήνιο.

Ο Γιώργος Μουτάφης κατέγραψε με το φάκο του το θλιμμένο πρόσωπο της μικρής Βαλεντίνας, η οποία φοβόταν για τη ζωή του πατέρας της.

Με ποστ στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ενημέρωσε ότι το κοριτσάκι και ο πατέρας της είναι καλά. Όσο για το σπίτι της που απειλήθηκε από τις φλόγες τελικά σώθηκε.

Σούπερ ήρωες για χάρη της Βαλεντίνας

Ο φωτογράφος είχε ανεβάσει μια συγκινητική ανάρτηση στην οποία εξιστορούσε τον τρόπο που κατέφεραν να ηρεμήσουν τη μική.

«Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει. H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από την φωτιά. Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να επιστρέψει και να μπεί μέσα στην φωτιά για να δει αν είναι καλά ο άντρας της αλλά την σταματήσαμε. Σαν από μηχανής θεός ο συνάδελφος Nikos Christofakis έβγαλε από το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιχνίδι με σούπερ ήρωες και το χάρισε στο παιδί. Μόνο αν είσαι γονιός ξέρεις πώς να σταματήσεις το κλάμα ενός παιδιού!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θέμα στα ξένα μέσα

Η Βαλεντίνα και η οικογένειά της έγιναν θέμα και στην Bild.

«Η Βαλεντίνα πίστευε ότι ο μπαμπάς της έχει καεί», ανέφερε ο τίτλος του ρεπορτάζ που συνοδευόταν από μία εικόνα, όπου η οικογένεια είχε ξανασμίξει. Μάλιστα, στη λεζάντα το εν λόγω στιγμιότυπο χαρακτηριζόταν ως η «Φωτογραφία της Ημέρας».

πηγή:thebest.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News