Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά, θα τα χάσω όποτε εγώ νιώθω έτοιμη»

21 Ιανουαρίου, 20227:59 ΜΜ

Η personal trainer Φιλιώ Τσινόγλου, σε μία κατάθεση ψυχής στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να αποκτήσει δεύτερο παιδί και τα επικριτικά σχόλια που λάμβανε στα social media.

Η κατά κόσμον Filio Lou -όπως είναι γνωστή στο instagram-, αποκάλυψε μια εξωμήτριο κύηση η οποία ήρθε και έκανε ακόμα δυσκολότερη τη διαδικασία σύλληψης. «Καταλήγουμε ότι είναι εξωμήτριο και έπρεπε να αφαιρεθεί. Ακόμη και να είναι μιας βδομάδας το πλάσμα που έχεις μέσα σου, θρηνείς. Δεν είναι παρήγορο να σου πει κάποιος “έλα μωρέ ούτε που υπήρχε”. Μπορώ να πενθήσω το ίδιο όσο θα μπορούσε να πενθήσει η κάθε μια που έχασε το παιδί της μέσα στην κοιλιά της».

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη «λύγισε» στον αέρα, τόσο για την εξομολόγηση της φίλης της, όσο και για ένα μήνυμα που έλαβε πρόσφατα εξαιτίας μίας φωτογραφίας που ανήρτησε.

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: “μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι”. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος» είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, συναισθηματικά φορτισμένη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News