Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕυρυδίκη: «Δεν νıώθω 56 ετών, ο γıος μου είναι 27 – Θα...

Ευρυδίκη: «Δεν νıώθω 56 ετών, ο γıος μου είναι 27 – Θα μου άρεσε να γίνω γıαγιά»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ευρυδίκη βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Η ίδια μίλησε για τις συμμετοχές της στην Eurovision, τον σύζυγό της αλλά και για τον γιο της, ο οποίος πλέον είναι 27 ετών.

«Οι γονείς μου μένουν στην Κύπρο. Εγώ μένω στην Αθήνα με τη δική μου οικογένεια. Εδώ είναι το σπίτι μου πια. Ο γιος μου είναι 27 ετών. Μου λένε ότι φαίνομαι νέα και πάντα χαμογελάω. Δεν κρύβω τα κεράκια και την ηλικία μου. Μεγαλώνω όμορφα, μόνο η ψυχολογία μας ρίχνει μερικές φορές. Στα γενέθλιά μου είμαι πάντα χαρούμενη. Δεν νιώθω 56 ετών. Όταν σκέφτομαι τα χρόνια, μου φαίνονται πολλά, δεν νιώθω τόσο» αποκάλυψε η Ευρυδίκη για την ηλικία της.

Όσον αφορά στον γιο της, ο οποίος μένει πλέον στο εξωτερικό, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Είναι πολλά χρόνια που πηγαινοέρχεται. Τον είχα κοντά μου στη διάρκεια της καραντίνας και έφυγε πάλι. Τώρα είναι στο Βερολίνο αλλά έρχεται πολύ συχνά. Μου είπε να μην περιμένω ακόμη εγγονάκι αλλά θα μπορούσε. Θα μου άρεσε να γίνω γιαγιά, εγώ απέκτησα τον γιο μου στα 28».

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά