Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕυρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στίβου: Δεύτερος στην Πολωνία ο Εμμανουήλ Καραλής! Ο «ασημένιος»...

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομάδων στίβου: Δεύτερος στην Πολωνία ο Εμμανουήλ Καραλής! Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης ξεπέρασε τα 5,80 μ.

Με τρομερή αυτοπεποίθηση αφού προφανώς γνώριζε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση μπήκε στον αγώνα του ο Εμμανουήλ Καραλής και σημείωσε μια από τις καλύτερες παρουσίες της καριέρας του και την καλύτερη Έλληνα αθλητή στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωτάθλημα Ομάδων. Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης ξεπέρασε τα 5,80 μ. και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη διοργάνωση.
Ο Καραλής ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5,45 μ., άφησε τα 5,55 μ., συνέχισε με έγκυρο άλμα στα 5,65 μ., άφησε τα 5,70 μ. και στη συνέχεια πέρασε με την πρώτη τόσο τα 5,75 μ. όσο και τα 5,80 μέτρα. Στα 5,85 μ. μπήκε χωρίς να έχει “ξοδέψει” καμία άκυρη προσπάθεια και παρότι δεν το ξεπέρασε έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου!
Στην πρώτη θέση ήταν ο Μένο Βλουν που αν και ξεπέρασε με τις δεύτερες προσπάθειες τα 5,65 μ. και 5,75 μ. και είχε μια ακόμη άκυρη στα 5,80 μ. ρίσκαρε και συνέχισε στα 5,85 μ. που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια Ολλανδός είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5,90 μέτρα. Στην τρίτη θέση ήταν ο Ιταλός Τιμπάτ Κολέτ με 5,80 μ. που είχε όμως και μια άκυρη στα 5,65 μέτρα.

Τα πιο σημαντικά