Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαEυrojackpot 29 εκατομμuρίων εuρώ: Στην Ελλάδα το τuχερό δελτίο, αuτός ο 1ος...

Eυrojackpot 29 εκατομμuρίων εuρώ: Στην Ελλάδα το τuχερό δελτίο, αuτός ο 1ος μεγάλоς τuχερός

Πραγματοποιήθηκε (22/03/2024) η νέα κλήρωση του νέου παιχνιδιού Eurojackpot, που δίνει 29.000.000 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κλήρωση είναι οι εξής: 5, 17, 36, 37, 50 και αριθμοί Eurojackpot: 3, 7

Ωστόσο κανένας δεν κατάφερε να κερδίσει τα 29.000.000 ευρώ.

Ποιες χώρες κέρδισαν

1276

5+1 αριθμούς που δίνουν 986.995,20 € κέρδισαν σε τρεις χώρες: 1 άτομο στη Ρηνανία-Βεστφαλία (γερμανικό κρατίδιο), 1 άτομο στη Φιλανδία και 1 άτομο στην Ελλάδα.

5 αριθμούς που δίνουν 203.665,70 € κέρδισαν πάλι σε τρεις χώρες: 1 άτομο στην Κάτω Σαξονία αλλιώς ΝίντερζακΣεντ (γερμανικό κρατίδιο), 3 άτομα στη Σουηδία και 1 άτομο στη Σλοβενία.

Eurojackpot: Πώς παίζεται, ποιο το κόστος

Η συμμετοχή στο Eurojackpot γίνεται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. H κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται στους πάγκους εξυπηρέτησης των καταστημάτων, στα τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης (SSBTs) και μέσω του OPAP Store App.

Το δελτίο του Eurojackpot περιλαμβάνει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ.

Κάθε στήλη έχει 2 πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Στο πρώτο πεδίο, οι παίκτες συμπληρώνουν τουλάχιστον 5 αριθμούς (από το 1 έως το 50) και στο δεύτερο τουλάχιστον 2 αριθμούς (από το 1 έως το 12). Με πέντε σωστές επιλογές αριθμών στο πρώτο πεδίο και δύο στο δεύτερο κερδίζουν το μεγάλο έπαθλο του Eurojackpot.

Οι παίκτες έχουν, επίσης, τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, συμμετοχής σε συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και να καταθέσουν ομαδικό δελτίο.

Τα έπαθλα που μοιράζει το Eurojackpot στην πρώτη κατηγορία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 120 εκατ. ευρώ, ποσά που αναμφίβολα δεν έχουν προηγούμενο στη χώρα μας. Στην αποψινή κλήρωση που θα διεξαχθεί στις 21:00, οι παίκτες του Eurojackpot διεκδικούν 29 εκατ. ευρώ και μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ μέχρι τις 19:00. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παρακολουθεί τις κληρώσεις σε μαγνητοσκόπηση, στη επίσημη ιστοσελίδα του Eurojackpot.

Στη Λαμία ο πρώτος μεγάλος τυχερός του Eurojackpot από Ελλάδα – Κέρδισε 986.995 ευρώ

Πρόκειται για τον πρώτο εκατομμυριούχο που αναδεικνύεται στη χώρα μας από το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι, το οποίο έκανε πρεμιέρα μόλις πριν από δύο εβδομάδες και διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Όσο για το τυχερό δελτίο, περιείχε 2 στήλες και κατατέθηκε σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Λαμία.

183

Οι επιλογές στο δελτίο και οι κατηγορίες κερδών

Το δελτίο του Eurojackpot περιέχει συνολικά 6 στήλες, με το κόστος κάθε μίας να ανέρχεται στα 2,5 ευρώ.

Στο Eurojackpot υπάρχουν 12 κατηγορίες κερδών στις υπόλοιπες 18 χώρες που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Στην Ελλάδα, ωστόσο, καθιερώθηκε για πρώτη φορά και μια 13η κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Κέρδη που φτάνουν έως και 120 εκατ. ευρώ

Το Eurojackpot, στο οποίο συμμετέχουν συνολικά 19 ευρωπαϊκές χώρες μαζί με την Ελλάδα, μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από 10 εκατομμύρια ευρώ και μπορεί να φτάσουν έως και 120 εκατομμύρια ευρώ.

Στη χώρα μας οι κατηγορίες κερδών ανέρχονται σε 13, ενώ στις υπόλοιπες συμμετέχουσες χώρες υπάρχουν 12. Η επιπλέον κατηγορία κερδών στην Ελλάδα αφορά όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς, έναν σε κάθε πεδίο.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 21:15 και κάθε Παρασκευή στις 21:00, στο Ελσίνκι.

37 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε, χθες, στην πρώτη κατηγορία, το Eurojackpot κληρώνει την ερχόμενη Τρίτη 37 εκατομμύρια ευρώ. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν αυτό το ποσό, όπως και τα έπαθλα των μικρότερων κατηγοριών, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως την Τρίτη, στις 19:00, στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.

Τα πιο σημαντικά