Εύοσμος. Έκανε τελικά το self test το παιδί της γυναίκας που συνελήφθη. Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η μητέρα

16 Απριλίου, 20212:30 ΜΜ

Δεκτός από το σχολείο του στον Εύοσμο έγινε σήμερα ο μαθητής, ο οποίος δεν είχε κάνει self test καθώς δεν του είχε επιτρέψει η μητέρα του. Τελικά ο μαθητής έκανε self test και σήμερα μπήκε κανονικά στο μάθημα.

Εκείνη όμως θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, καθώς μετά την άρνησή της να υποβληθεί ο γιος της σε self test, συνελήφθη χθες στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της διέγερσης σε ανυπακοή.

The video could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.

Το 1ο ΓΕΛ Ευόσμου Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όταν μητέρα του μαθητή, υπέβαλε μήνυση προχθές σε βάρος του διευθυντή του σχολείου, γιατί αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο στο σχολείο στο γιο της αφού δεν είχε εφοδιαστεί με το απαραίτητο self test.

Στη συνέχεια, ομάδα μαθητών προσπάθησε να προχωρήσει σε κατάληψη στο σχολείο, ωστόσο το μάθημα έγινε κανονικά με καθυστέρηση μέσω τηλεκπαίδευσης.

Σύμφωνα με το voria, σήμερα όλα λειτουργούν κανονικά στο σχολείο, καθώς εφαρμόστηκε η κείμενη νομοθεσία και ότι δεν μπήκε ούτε ένας μαθητής στο σχολείο χωρίς την υπεύθυνη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος από self test.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News