Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΕύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να...

Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ»

Τη δική της απάντηση έδωσε η Εύη Βατίδου μετά την ενόχληση του Αλέξη Κούγια από τις φήμες περί επανασύνδεσης του πρώην ζευγαριού.

“Η επανασύνδεση είναι ένας πάρα πολύ σωστός ορισμός. Σημαίνει ότι οι άνθρωποι όταν έχουν ίσως απομακρυνθεί, έρχονται πιο κοντά. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια, έχουμε έρθει πιο κοντά δήλωσε το πρώην μοντέλο, μιλώντας σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών, αναφερόμενη προφανώς στο ότι ο Αλέξης Κούγιας τη στήριξε και την εκπροσώπησε νομικά στο τροχαίο που είχε.

“Δεν καταλαβαίνω για πoιο λόγο έχει συμβεί όλο αυτό. Δεν πρόκειται για επανασύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Εγώ είμαι μαμά. Είμαι μαμά του Χρήστου και της Μάιρας. Είμαι η πρώην κυρία Κούγια, πάντοτε η Εύη Βατίδου και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όπως αντιλαμβάνεστε” πρόσθεσε.

Όταν οι ρεπόρτερς ανέφεραν τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, με τις οποίες την καλούσε να μην χρησιμοποιεί το όνομά του για δικούς της σκοπούς, η Εύη Βατίδου απάντησε: “Εγώ ξέρω μόνο αυτά που μου λέει ο Αλέξης απευθείας. Ο Αλέξης είναι ένα μέλος της οικογένειάς μου”.

Τόνισε τέλος, ότι η ίδια και τα παιδιά τους θέλουν, ο γνωστός ποινικολόγος να είναι “πάρα πολύ ευτυχισμένος σε ό,τι επιλογή κι αν κάνει”.

Δείτε τα βίντεο

Τα πιο σημαντικά