Εύη Ιωαννίδου: «Η μητέρα μου έπαιρνε ηρεμιστικά και ο πατέρας μου ήθελε να φύγω από το GNTM»

21 Δεκεμβρίου, 2018 11:41 ΜΜ
More videos

Η Εύη Ιωαννίδου μετά την αποχώρησή της από το GNTM παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετώπισε η οικογένειά της την συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση των γονιών σου όταν βγήκες από το GNTM;   

Καταρχάς είχαν παραξενευτεί με το πώς φαινόμουν στα επεισόδια και νόμιζαν ότι κάποιος το κάνει επίτηδες. Ο πατέρας μου ήθελε να φύγω από το GNTM, η μητέρα μου έπαιρνε ηρεμιστικά , είχαν στενοχωρηθεί πολύ με όσα έλεγα για έμενα μέσα στο παιχνίδι , γιατί ξέρουν τι χαρακτήρας είμαι.

Σου επεσήμαναν ωστόσο και τυχόν δικά σου λάθη;

Ο πατέρας μου πίστευε ότι παρασύρθηκα από την παρέα μου, τη Μέγκι και τη Μικαέλα. Βγήκε προς τα έξω μια άλλη εικόνα που δεν ήταν ο εαυτός μου. Δεν μπήκα στο παιχνίδι με σκοπό να είμαι σκληρή και να μη μιλάω με τα υπόλοιπα κορίτσια , να είμαι ξινή. Όπως θα είδατε, είχα χάσει το χαμόγελό μου.

Τι συνέβη λοιπόν και άλλαξε η συμπεριφορά σου;

Έγιναν όλα λάθος από την αρχή. Τα δύσκολα ξεκίνησαν από το ξενοδοχείο που μέναμε με τα υπόλοιπα κορίτσια πριν ξεκινήσει το GNTM, δεν μπήκαμε με θετική αύρα μέσα στο σπίτι, γιατί είχαν ήδη ξεχωρίσει οι κλίκες. Μπορεί να επηρεάστηκα πολλές φορές από τη Μέγκι που ήταν πιο οξύθυμη ως χαρακτήρας . Είχα πει όμως από την αρχή ότι δεν πήρα μέρος στο παιχνίδι για να κάνω φιλίες αλλά για να πραγματοποιήσω τον στόχο μου και να φτάσω μέχρι τον τελικό.