Ευγενία Μανωλίδου – Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσαν το ίδιο γιλέκο για να τιμήσουν την 25η Μαρτίου

25 Μαρτίου, 2021 9:30 ΜΜ
More videos

Ο κόσμος της μόδας και δη της ελληνικής άντλησε έμπνευση από τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Μάλιστα στις επίσημες εκδηλώσεις για την εθνική μας εορτή είδαμε την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη να αποθεώνει τις παραδοσιακές στολές κάνοντας μία εμφάνιση με μακριά καζάκα του Λυκείου Ελληνίδων, μέρος της παραδοσιακής στολής των Ιωαννίνων.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, λοιπόν, δύο ακόμη προβεβλημένες κυρίες αποφάσισαν να τιμήσουν την εθνική επέτειο επιλέγοντας το ίδιο γιλέκο του brand Ancient Kallos που παραπέμπει και στη στολή των Ευζώνων.

Ο λόγος για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ευγενία Μανωλίδου. Κάθε μία ενέταξε το γιλέκο στο ντύσιμό της με διαφορετικό τρόπο.

Η Ευγενία Μανωλίδου το συνδύασε με λευκό πουκάμισο με βολάν στον λαιμό και μαύρη κορδέλα δεμένη σαν γραβάτα καθώς και μαύρο παντελόνι με μαύρη ζώνη, παραπέμποντας περισσότερο σε μία εμφάνιση μαέστρου όπως άλλωστε είναι και η ιδιότητά της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την άλλη επέλεξε ένα total look Ancient Kallos αφού εκτός από το γιλέκο «Fermeli»φόρεσε και το μίνι φόρεμα «Foustanela» του brand, από ποπλίνα, συνδυασμένο με βαμβακερή ζώνη με φούντα και μαύρες γόβες.

Και τα δύο αυτά κομμάτια ανήκουν στην capsule συλλογή Bouboulina που τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση αντλώντας έμπνευση από την Μπουμπουλίνα.

 

FERMELI EMBROIDERED VEST, €162

Η συλλογή είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να φορούν ρούχα με DNA όπως αναφέρει το σχεδιαστικό team.

FOUSTANELA BELTED COTTON POPLIN MINI DRESS, €250