Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
ΕλλάδαΕυγενία Μανωλίδου: «Ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό – Προσπαθούσα να...

Ευγενία Μανωλίδου: «Ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό – Προσπαθούσα να πείσω τον Άδωνι»

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε στην καμέρα του Love It και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα της στη μουσική, την οικογένεια της και το ενδεχόμενο να ζούσαν σήμερα στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «το κεφάλαιο τηλεόραση δεν ξέρω αν έχει κλείσει οριστικά αλλά δεν είναι μέσα στα σχέδια μου. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση».

Για τον λόγο που σταμάτησε την τηλεόραση; «Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση».

«Το 2016 ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική. Κάποια στιγμή είχα κουραστεί πάρα πολύ και για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε και να μείνουμε στην Αμερική γιατί εκεί είχα δουλειά εγώ. Ήθελα πάρα πολύ και προσπαθούσα να πείσω τον Άδωνι να φύγουμε. Δεν ένιωσα, όμως, απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε με τελείως διαφορετικά τον καλλιτέχνη ενώ στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά με την αξία σου».

«Η μουσική έχει σταματήσει για εμένα. Είναι κάτι το οποίο χρειάζεται την αμέριστη σου προσοχή, συγκέντρωση και δουλειά. Όταν φτάνεις στα επίπεδα που είχα φτάσει εγώ, τουλάχιστον στη συμφωνική μουσική, δεν μπορείς να μπορείς να παίξεις πιάνο δυο τρεις ώρες την ημέρα και να τελειώσει εκεί».Τα πιο σημαντικά