Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΕυγενία Μανωλίδου: «Η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου, περνούσα μια...

Ευγενία Μανωλίδου: «Η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου, περνούσα μια πάρα πολύ δύσκоλη περίοδο τότε»

Η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου

Η Ευγενία Μανωλίδου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απόφαση να ασχοληθεί στο παρελθόν με την τηλεόραση, επισημαίνοντας πως εκείνη η περίοδος ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή της.

“Για μένα η τηλεόραση ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου, ένα αναγκαίο διάλειμμα όμως γιατί περνούσα μια περίοδο πάρα πολύ δύσκολη τότε. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΑΝΤ1 να εργαστώ για ένα διάστημα, την αποδέχθηκα με ανακούφιση δεν σας κρύβω. Η βασική μου ενασχόληση με την τηλεόραση διήρκεσε τρία χρόνια. Μάλιστα δεν ξέρω αν έκανε και καλό στον Άδωνι που ήμουν στην τηλεόραση, αλλά παρόλα αυτά δεν ήταν κάτι το οποίο ήθελα. Ήταν στην αρχή τότε, δεν ήταν τώρα όπως έχει εξελιχθεί. Μια τριετία πολύ έντονη από την οποία έμαθα και γω πολλά πράγματα και τελείωσε ένα διάστημα” είπε αρχικά η Ευγενία Μανωλίδου.

“Για μένα είχε ημερομηνία λήξης όλο αυτό από την αρχή. Εγώ είχα διάφορα θέματα οικογενειακά, έπρεπε να ανταπεξέλθω, δεν ήθελα ο Άδωνις να χειρίζεται τα δικά μου προβλήματα. Μου έτυχε αυτή η ευκαιρία και ως ευκαιρία την είδα, ευκαιρία ήταν, έμαθα πολλά πράγματα, αλλά δεν ήταν κάτι που θα μπορούσα να κάνω σε όλη τη ζωή μου. Δεν ήταν αυτό το όνειρο μου, δεν σκεφτόμουν πως θα βγω στην τηλεόραση, προέκυψε και το έκανα” εξομολογήθηκε η Ευγενία Μανωλίδου.

“Τη μουσική δε την έχω εγκαταλείψει. Έγραφα συμφωνική μουσική, τώρα δε μπορώ να το κάνω αυτό λόγω έλλειψης χρόνου, τη χρησιμοποιώ με άλλο τρόπο, έχει γίνει μια παύση όμως. Στο εξωτερικό ακόμη μου ζητούν να κάνω συναυλίες, αλλά δε μπορώ να αφήσω στη μέση αυτό που έχω ξεκινήσει με την ελληνική αγωγή. Για να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη μουσική, μόνο στο εξωτερικό θα μπορούσα να το κάνω. Στην Ελλάδα ενώ έχω κάνει συζητήσεις, πάντα κάτι χαλάει, λόγω της πολιτικής δραστηριότητας του Άδωνι” είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ευγενία Μανωλίδου.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά