Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΕυγενία Δημητροπούλου: Τα πρώτα της Χριστούγεννα με το παιδί που υιοθέτησε -...

Ευγενία Δημητροπούλου: Τα πρώτα της Χριστούγεννα με το παιδί που υιοθέτησε – Η φωτό με την κόρη της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευγενία Δημητροπούλου και ο σύζυγός της Στέλιο Βλατάκης καθώς εδώ και μερικές βδομάδες έχουν υποδεχτεί την κόρη τους, Εύα.

Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο γνωστός νευροχειρούργος, αποκάλυψαν μέσω Instagram πως υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι από την Σιέρα Λεόνε και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, αφού θα γιορτάσουν και τα πρώτα Χριστούγεννα με το παιδάκι τους.

Η ανάρτησή της ηθοποιού

”Παναγιά μου, σε ευχαριστώ. Εδώ και λίγες ημέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ότι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας. Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας. Εύα μου, καλωσόρισες, να μας ζήσεις”, έγραψε η Ευγενία Δημητροπούλου κάτω από την πρώτη φωτογραφία με την κόρη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, για να πραγματοποιηθεί η υιοθεσία της μιρκής Εύας, η ηθοποιός έπρεπε να ταξιδέψει στην δυτική Αφρική και να παραμείνει κάποιες μέρες εκεί. Η ίδια επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες έχοντας μαζί της την μικρή Εύα. Πλέον, το αγαπημένο ζευγάρι που παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Κηφισιάς ανυπομονεί να γιορτάσει τα πρώτα του Χριστούγεννα με την κορούλα τους.Τα πιο σημαντικά