Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕύγε Γιώργο Παπαδάκη: Καταπέλτης κατά της Μιχαηλίδου για το Χαμόγελο του Παιδιού

Εύγε Γιώργο Παπαδάκη: Καταπέλτης κατά της Μιχαηλίδου για το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης με την σημερινή του παρέμβαση, επιβεβαίωσε το γιατί η υγιής λειτουργία των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων είναι βασική για την ίδια τη λειτουργία της δημοκρατίας.

Η δημοσιογραφική κριτική απέναντι στην εξουσία, είναι η πεμπτουσία του δημοκρατικού πολιτεύματος, καθώς απαγορεύει την ασυδοσία, την κατάχρηση εξουσίας, την αίσθηση της ατιμωρησίας που οδηγεί σε καταστροφή την ίδια την πατρίδα.

Αντίστοιχα, μία υγιής εξουσία όχι απλώς επιτρέπει, αλλά και επιδιώκει την άσκηση της δημοσιογραφικής κριτικής, προκειμένου να βελτιώνεται, να αποφεύγει τα λάθη, να αποτρέπει τις λαθροχειρίες.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Ο Γιώργος Παπαδάκης λοιπόν, έχοντας καλεσμένη στο στούντιο την υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, δίδαξε δημοσιογραφία. Έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση τον πρόεδρο και ιδρυτή του «Χαμόγελο του παιδιού», ο οποίος επανέλαβε τις τρομακτικές καταγγελίες κατά της υφυπουργού. Αποκάλυψε μάλιστα ότι τον πήρε τηλέφωνο ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης για να του πει να σταματήσει να δίνει δημοσιότητα στο θέμα! Υποσχόμενος μάλιστα ότι θα τον δει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όταν επιστρέψει από το ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης κράτησε ως κύρια λεζάντα την καταγγελία του Κώστα Γιαννοπούλου, σε αντίθεση με ότι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τα τελευταία τρία χρόνια με την πρωτοφανή ασυλία που δίνουν τα συστημικά ΜΜΕ στην κυβέρνηση.

Ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδάκης μάλιστα αφού έκανε μία συγκινητική ανασκόπηση στην προσωπικότητα και τον αγώνα του Κώστα Γιαννοπούλου, στρεφόμενος στην Δόμνα Μιχαηλίδου της είπε αυστηρά και ξεκάθαρα: «Κάτω τα χέρια από το Χαμόγελο του παιδιού»!

Με απλά λόγια, ο Γιώργος Παπαδάκης δίδαξε δημοσιογραφία.

Τα πιο σημαντικά