Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Η μαμά μου έπεσε στο 1,5 μέτρο και πέθανε 59 ετών. Τα παιδιά του άντρα μου τα έχω σαν δικά μου»

9 Μαΐου, 20218:36 ΜΜ

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Μαμά-δες», αναφέρθηκε στον γιο της, στα παιδιά του συζύγου της, αλλά και στην απώλεια της μητέρας της.Τα κολλήματα που έχει η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον γιο της Αναφερόμενη στον γιο της και τα δύο αγόρια του συζύγου της, η ηθοποιός υπογράμμισε στη Ζωή Κρονάκη..

«όταν γνώρισα τον άντρα μου, που είχε ήδη δύο παιδιά, τα οποία πραγματικά δεν τα διαχωρίζω από τον γιο μας, τον Δημήτρη και θεωρώ ότι έχω τρεις γιους. Ο άντρας μου με λέει λίγο Γερμανίδα με το παιδί, στρεσάρομαι. Παθαίνω κολλήματα, θέλω ο Δημήτρης να κοιμάται 20.15, αν πάει 20.30 εγώ παθαίνω πανικό».

Οι φοβίες της Ευδοκίας Ρουμελιώτη μετά το τραγικό δυστύχημα της μητέρας της Όσον αφορά τον τραγικό χαμό της μητέρας της, η Ευδοκία Ρουμελιώτη επεσήμανε «έχω κουτάκια. Επειδή η μητέρα μου έπαθε ένα ατύχημα. Έπεσε στο 1,5 μέτρο και χτύπησε το κεφάλι της στο λάθος σημείο και έτσι έφυγε σε ηλικία 59 χρονών. Μια πολύ νέα γυναίκα… Οπότε αυτό μου έχει δημιουργήσει μεγαλύτερες φοβίες. Πάντα είχα φοβίες. Αισθάνομαι ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει τη λάθος στιγμή, το λάθος πράγμα και να είναι μοιραίο».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News