Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
Ελλάδα«Ευχαριστώ τον Θεό που μου τον "δάνεισε" για 25 χρόνια! Όλα είναι...

«Ευχαριστώ τον Θεό που μου τον “δάνεισε” για 25 χρόνια! Όλα είναι πλέον μισά» – Συγκινεί ο πατέρας του 25χρονου Σάκη που «έσβησε» ενώ οδηγούσε

Ο Ζωγράφος Μπουτουράκης, πρόεδρος της κοινότητας Περιβολακίου Λαγκαδά μιλα με σπαραγμό στην εκπομπή «Aλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό για την τραγική απώλεια του 26χρονου γιου του Σάκη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Φεβρουάριο όταν την ώρα που οδηγούσε έπαθε καρδιακό επεισόδιο και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Ο πατέρας του αναφέρθηκε και στην πρωτοβουλία της Βούλας Πατουλίδου να γίνει μια δωρεά στη μνήμη του γιου του για παιδιά με ειδικές ικανότητες σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκινεί ο πατέρας του 25χρονου Σάκη που “έσβησε” ενώ οδηγούσε

«Σταμάτησε η καρδιά του και έσβησαν τα πάντα. Το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα κιγκλίδωμα… Ο Θανάσης μου ήταν από τα πιο καλά παιδιά της περιοχής.

Από τη μέρα που γεννήθηκε, μού έδειξε πώς είναι να είσαι άνθρωπος, ποιο είναι το σωστό και το καλό. Ευχαριστώ τον Θεό που μου τον “δάνεισε” για 25 χρόνια και μου έμαθε τι σημαίνει να είσαι γονιός, τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος με σκοπό.

Όλα είναι πλέον μισά. Με κρατάει όμως η πίστη στον Θεό και η πίστη ότι ο Θανάσης είναι δίπλα μου και δεν έφυγε ποτέ. Στον γιο μου έβρισκα τα πάντα. Για μένα ήταν πατέρας, γιος, τα πάντα…» τόνισε χαρακτηριστικά.
Τα πιο σημαντικά