Ευχάριστα νέα: Κέρδισε τη μάχη και 2ος τραυματίας του μοιραίου τρένου– 22χρονος βγήκε από τη ΜΕΘ 11 μέρες μετά

11 Μαρτίου, 20238:46 ΜΜ
More videos

Σε μία θετική εξέλιξη της τραγωδίας στα Τέμπη, ένας 22χρονος τραυματίας αποσωληνώθηκε, την ώρα που πέντε ακόμη παραμένουν στη .

Χθες, Παρασκευή, βγήκαν από την ΜΕΘ δύο από τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας είναι αισιόδοξοι και ευελπιστούν ότι θα πάρουν εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σήμερα, αποσωληνώθηκε ο 22χρονος που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη και θα εξέλθει από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, αναφέρει το ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης.

Πλέον, από τους τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη, πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ άλλοι εννιά είναι σε απλές κλίνες.

Σε ό,τι αφορά στην έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη, θέμα χρόνου είναι η κλήση σε απολογία των τριών που προστέθηκαν στους κατηγορουμένους. Πρόκειται για τον επιθεωρητή του ΟΣΕ και δύο σταθμάρχες, οι οποίοι σύμφωνα με την απολογία του 59χρονου βασικού κατηγορούμενου αποχώρησαν νωρίτερα από το πόστο τους.

Εις βάρος των τριών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος και για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματικές βλάβες κατά συρροή, σε βαθμό πλημμελήματος.

Χθες, με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειας Εφετών, ορίστηκαν δύο εφέτες ειδικοί ανακριτές για την υπόθεση του δυστυχήματος στα Τέμπη. Είναι ο Σωτήρης Μπακαΐνης και η αναπληρώτρια Σοφία Λυμπεριάδου.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News