Ευχάριστα νέα για την Μαντόνα – Ανακούφιση για τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο

5 Ιουλίου, 20236:32 ΜΜ

Η Ρόζι Ο’ Ντόνελ, η οποία είναι πολύ καλή φίλη της Μαντόνα, κατέφυγε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώσει τους ανήσυχους θαυμαστές για την υγεία της διάσημης τραγουδίστριας.

Η Ο’ Ντόνελ απάντησε σε ερωτήματα στο Instagram, διαβεβαιώνοντας τους followers ότι η ποπ σταρ είναι «καλά» και αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αναρρώνει στο σπίτι της, είναι πολύ δυνατή σε γενικές γραμμές».

Τα θετικά αυτά νέα φέρνουν μια αίσθηση ανακούφισης στους φαν που ανησυχούσαν για την κατάσταση της Μαντόνα.

Ο Γκάι Οσεάρι, ο μακροχρόνιος μάνατζερ της τραγουδίστριας, έσπευσε επίσης στο Instagram για να ρίξει φως στην κατάσταση.

Αποκάλυψε ότι η θρύλος της μουσικής πέρασε αρκετές ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πριν μεταφερθεί σε μονάδα ανάρρωσης.
Η σοβαρότητα της βακτηριακής λοίμωξης που υπέστη οδήγησε στην αναβολή της πολυαναμενόμενης περιοδείας της, με τίτλο «Celebration», η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει από το Βανκούβερ στα μέσα Ιουλίου.

Αν και η ίδια η Μαντόνα δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια για την κρίση της υγείας της, έχουν εμφανιστεί αρκετά δημοσιεύματα που περιγράφουν λεπτομερώς τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής της.

Πηγές, επιπλέον, αναφέρουν ότι παρά την επιστροφή της στο σπίτι, παρέμεινε κλινήρης και βίωσε επεισόδια ανεξέλεγκτου εμετού.

Αυτές οι επιπλοκές έχουν αναμφίβολα κάνει τη διαδικασία της ανάρρωσής της ιδιαίτερα δύσκολη.

Με αφορμή αυτή την είδηση, οι φαν της Μαντόνα εξέφρασαν την υποστήριξή τους και τις ευχές τους. Ένας λογαριασμός σχολίασε:

«Ο Θεός να την ευλογεί ελπίζω να είναι καλά, δεν με ενδιαφέρει η περιοδεία», στο οποίο η Ο’ Ντόνελ απάντησε: «Είναι καλά».
Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, η Μαντόνα περιβάλλεται από την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς της.

Οι γιοι της έχουν εντοπιστεί να πηγαινοέρχονται από την κατοικία της στο Upper East Side.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News