Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕπιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή - Δεκτή η αίτηση της...

Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή – Δεκτή η αίτηση της στις βελγικές αρχές

Δεκτό έγινε το αίτημα της Εύας Καϊλή μέσω των δικηγόρων της, να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο

Επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Εύα Καϊλή, καθώς αποφασίστηκε ότι θα μπορεί πλέον να συμμετέχει στις εργασίες του στο Στρασβούργο.

Το αίτημα της Εύας Καϊλή να συμμετέχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο μετέφερε στις βελγικές αρχές ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

evakaili ape

Παρών ήταν και ο συνεργάτης του κ. Σβεν Μαρί. Ο Μ. Δημητρακόπουλος ζήτησε να πηγαίνει η ελληνίδα ευρωβουλευτής στο Στρασβούργο για τις εργασίες του ΕΚ και το αίτημα έγινε δεκτό. Επίσης το Συμβούλιο δέχθηκε ρητά ότι η κ. Καϊλή μπορεί να δίνει συνεντεύξεις στον Τύπο αλλά να μην έχει επαφή με τους εμπλεκόμενους μέσω των δηλώσεων στον Τύπο.

Αυτό που μένει να δούμε είναι εάν η Εύα Καϊλή θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο. Στις 26 Μαΐου, ενάμιση μήνα σχεδόν μετά την αποφυλάκισή της η Εύα Καΐλή πήρε το πράσινο φως από τις βελγικές αρχές για να βγάλει και το ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Πηγή: skai.gr

Τα πιο σημαντικά