Ευχάριστα νέα: Εκτός ΜΕΘ και υγιείς η Ανυσία και ο Στέλιος που τραυματίστηκαν στα Τέμπη

31 Μαρτίου, 20239:03 ΜΜ
More videos

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη 25χρονη Ανυσία, που τραυματίστηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου», καθώς βγαίνει σήμερα από τη ΜΕΘ – Ο πατέρας της είπε ότι μιλάει κανονικά, έχει διαύγεια και ότι θα γίνει καλά

«Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη, θα γίνει καλά», αναφέρει μεταξύ άλλων -στη θετική του ανάρτηση- ο πατέρας της 25χρονης Ανυσίας, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» μετά και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, όπου και τραυματίστηκε μετά και τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα εξέρχεται σήμερα από τη Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου και θα συνεχίσει τη νοσηλεία της στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή και βελτιωμένη. Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη ήταν ανάμεσα στους τραυματίες, που διεκομίσθη από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στις 2 Μαρτίου μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η ανάρτηση του πατέρα της

«Αγαπητοί μου φίλοι, με χαρά σας ενημερώνω ότι η αγαπημένη μας Ανυσία, μόλις βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο όπου θα μπορεί να βρίσκεται και η μαμά της. Η Ανυσία μιλάει κανονικά, έχει πλήρη διαύγεια και αντίληψη. Θα γίνει καλά. Σας ευχαριστώ για την στήριξη και την συμπαράσταση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της 25χρονης.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News