Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕυχάριστα νέα: Εκτός κινδύνου η 43χρονη αξιωματικός που ξυλοκοπήθηκε στη Λάρισα

Ευχάριστα νέα: Εκτός κινδύνου η 43χρονη αξιωματικός που ξυλοκοπήθηκε στη Λάρισα

Η γυναίκα που φέρει τραύματα στο νεφρό, τη σπλήνα στο πρόσωπό αλλά και στα πλευρά νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες εκτός κινδύνου

Εκτός κινδύνου αλλά με βαριά τραύματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η 43χρονη αξιωματικός της ΕΛΑΣ, που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της. Η ίδια είχε μάλιστα τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα, Παρασκευή (04.08.23) με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, η γυναίκα που φέρει τραύματα στο νεφρό, τη σπλήνα στο πρόσωπό αλλά και στα πλευρά νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες εκτός κινδύνου στην ουρολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και παρακολουθείται από το νοσηλευτικό προσωπικό.
Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο υπουργός ενημερώθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου της Λάρισας για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α’.

«Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης», σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».

img 1815 1532x1536 1

Οργή για τον 52χρονο δράστη

Την ίδια ώρα, τα social media έχουν πλυμμηρίσει με μηνύματα οργής, με του Λαρισαίους να ζητούν να μην ξαναπάει κανείς στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί ο 52χρονος στη Νεάπολη. Σημειώνεται ωστόσο ότι η ταβέρνα παραμένει κλειστή.

Τα πιο σημαντικά