Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕυχάριστα νέα από τον σύντροφο της Ζωζώς Σαπουντζάκη - «Η Ζωζώ...

Ευχάριστα νέα από τον σύντροφο της Ζωζώς Σαπουντζάκη – «Η Ζωζώ είναι καλά. Περαστικό ήταν»

Περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Στο πλευρό της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και ο Πύρρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είναι σύντροφος της τα τελευταία 25 χρόνια.Η Ζωζώ είναι καλά. Περαστικό ήταν

«Συμβαίνει στον καθένα μας. Με τη Ζωζώ είμαστε 25 χρόνια μαζί, ποια θα μπορούσε να είναι θα συναισθήματά μου; Δεν είναι μόνο η αγάπη που έχουμε, είναι το δέσιμο που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε ένα. Νιώθω πολύ ευχάριστα που με θέλει δίπλα της, είναι ωραία η ζωή μας με τη Ζωζώ.

zozo1 1

Οι δύο τους είναι μαζι 25 χρόνια

Το “Μόνο που σε κοιτώ λιώνω” είναι ένα τραγούδι της που με συγκινεί πολύ. Ό,τι τραγούδι και να μου πει, ό,τι και να κάνει το απολαμβάνω, και τον Εθνικό Ύμνο να πει, θα το χαρώ. Μόνο που με κοιτάει η Ζωζώ, γεμίζει από ευχαρίστηση, το πρόσωπό της λάμπει, και η ψυχή της φαντάζομαι για να είναι τόσο χαρούμενη», είπε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου.Η Ζωζώ είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου

«Η Ζωζώ ή Πύρρος, είναι το ίδιο, σαν να έχουμε μια σύνδεση εσωτερική. Είμαστε πάντα μαζί. Ένας άνθρωπος που έχει δεθεί τόσο με κάποιον άλλον, πάντα φροντίζει για το καλό του άλλου. Όταν υπάρχει αγάπη, το μόνο που θες είναι να περνά ο άνθρωπός σου καλά και να τον φροντίζεις», .

Τα πιο σημαντικά