Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ για την κόρη της μέσα στη φυλακή

23 Φεβρουαρίου, 20233:43 ΠΜ

Την κόρη της κατάφερε να δει σήμερα η Εύα Καϊλη στις φυλακές Χάρεν, όπου οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων. Η μικρή επισκέφθηκε τη μητέρα της μαζί με τον παππού της Αλέξανδρο, ο οποίος χθες πήγε και είδε στη φυλακή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ.
O πατέρας της Εύας Καϊλη επισκέφθηκε χθες τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη φυλακή από όπου βλέπουμε αποκλειστικές εικόνες.

Σήμερα πήγε την εγγονή του σε δίωρο μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων που ετοίμασαν οι ψυχολόγοι της φυλακής Χάρεν.

Η μικρή Αριάδνη ήταν ντυμένη μονόκερως και μάλιστα της ετοίμασαν και έξτρα γιορτή για τα γενέθλια της, αφού την Παρασκευή κλείνει τα δυο της χρόνια. 

Επίσκεψη του πατέρα της Εύας Καϊλή στον Φραντσέσκο Τζόρτζι 

Η επίσκεψη που έκανε χθες στον Τζόρτζι ο Αλέξανδρος Καϊλής δείχνει ότι οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της είναι καλές σε αντίθεση με όσα λέγονταν.

Ο Τζόρτζι έχει δει μόνο μια φορά από κοντά το παιδί του, είναι σε κακή κατάσταση και δεν εχει δεχθεί να δει ούτε τους γονείς του.

Προσφυγή της Εύας Καϊλή για την άρση ασυλίας

Στο μεταξύ η Εύα Καϊλη προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο κατά της άρσης της ασυλίας της σχετικά με το θέμα των αμοιβών των συνεργατών της στην Ευρωβουλή.

Ο  δικηγόρος της Εύας Καϊλή για ευρωπαϊκά θέματα, Σπύρος Παππάς δήλωσε στο Star ότι «η κ. Καϊλή θεωρεί ότι πρόκειται για μεθόδευση που έχει άμεση επίπτωση στη λειτουργία της δημοκρατίας στην ΕΕ και στην εφαρμογή του Κράτους Δικαίου».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News