Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΕύα Καϊλή: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου - Αφού είναι...

Εύα Καϊλή: «Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου – Αφού είναι καλά, είμαι κι εγώ καλά»

«Άντεξα και αντέχω για το παιδί μου. Αφού είναι το παιδί μου καλά, είμαι κι εγώ καλά» δήλωσε, η Εύα Καϊλή κατά διάρκεια συζήτησης που είχε με δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ, ο βελγικός Τύπος σχολίασε ως απάνθρωπη τη μεταχείριση της κ. Καϊλή ως προς τη 5μηνη απαγόρευση να συναντήσει την κόρη της Αριάδνη, ενώ το μικρό κορίτσι σύμφωνα με όσα ανέφερε η μητέρα του, το πρώτο διάστημα εξέφραζε τα συναισθήματά του τραγουδώντας λυπητερά τραγούδια.

Τώρα, όπως είπε στη δημοσιογράφο, τα δύσκολα πέρασαν…

Η Αριάδνη τραγουδά μόνο χαρούμενους σκοπούς. Μάνα και κόρη είναι «αυτοκόλλητες» και επισκέφτηκαν μαζί την Ευρωβουλή.

Με τον εν διαστάσει σύζυγό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, η Εύα Καϊλή κατοικούν σε διαφορετικούς ορόφους της ίδιας πολυκατοικίας κι έτσι παρά το χωρισμό τους, η κόρη της δεν στερείται καθόλου τον πατέρα της.

Όπως υποστήριξε η ίδια, Έλληνες που την συναντούν στους διαδρόμους της Ευρωβουλής, της δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αθωότητά της.

Έτσι, η Εύα Καϊλή αποφάσισε πολύ σύντομα – ίσως τα Χριστούγεννα – για την χώρα μας.

ΗΕύα Καϊλή υπερασπίστηκε για άλλη μια φορά τον ισχυρισμό της αθωότητάς της και προανήγγειλε ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, σε δήλωσή του σε μέσο του Βελγίου, ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Σβεν Μαρί, επανέλαβε πως «τα χρήματα ήταν του Παντσέρι, η Εύα Καϊλή δεν είναι μέρος της έρευνας, το όνομα της βολεύει για να τη στοχοποιούν. Κάποιοι ακόμα παραμένουν σιωπηλοί, κάποιοι πρέπει να της ζητήσουν συγγνώμη».

Δείτε το σχετικό βίντεο:
Τα πιο σημαντικά