Εξτένσιον για τρίχες των ρουθουνιών εμφανίστηκαν και είναι το επόμενο βήμα στην μόδα

8 Οκτωβρίου, 2017 2:31 ΜΜ
More videos

Διαφορετικές τάσεις ομορφιάς και μόδας πετάγονται ασταμάτητα μπροστά στα μάτια μας, καθώς το Instagram έχει ήδη παρουσιάσει τουλάχιστον 20 διαφορετικά περίεργα πειράματα από την αρχή του 2017.

Έχουμε δει κάποιες χαριτωμένες εμφανίσεις όπως η ομορφιά των μονόκερων, το neon αϊλάινερ, τα χείλη γλειφιτζούρι, τις λαμπερές ρίζες, τα τρακτερωτά χείλη και τα φρύδια, τα πουπουλένια φρύδια, τα πλεκτά φρύδια, την τέχνη των 3D χειλιών και πολλά άλλα.

Μια ακόμα παράξενη δημιουργία προέρχεται από το δημιουργικό μυαλό “vEERIE” ενός αυτοαποκαλούμενου “εκκινητή τάσεων” στο Instagram.

Είναι ακόμα δύσκολο να προσδιοριστεί αυτή τη φορά για το αν η συγκεκριμένη θα γίνει η επόμενη τάση για την μόδα και την ομορφιά, καθώς πολλοί φαίνονται διστακτικοί να δοκιμάσουν την περίεργη αυτή εμφάνιση.

Αλλά αν είστε ένας περιπετειώδης λάτρης της ομορφιάς, τότε τα εξτένσιον των ρουθουνιών μπορεί να είναι μία πρόκληση για εσάς.

Μια νεαρή κοπέλα ξεκινά μια ανατριχιαστική τάση με τα εξτένσιον των ρουθουνιών

instagram

Αυτό το κορίτσι με το όνομα gret_chen_chen τοποθέτησε τρίχες εξτένσιον σε ένα μάλλον απροσδόκητο μέρος του προσώπου της – τα ρουθούνια της. Έχει μόνο μερικούς οπαδούς στο Instagram, αλλά η αρχική της δημιουργική τάση κυκλοφόρησε γρήγορα στο διαδίκτυο, όπου ακόμα και ο συγγραφέας του Αλούρ, Ντεβόν Άλμπεν, έριξε μια ματιά στις φωτογραφίες της σελίδας της. Τώρα, η τέχνη των εξτένσιον των ρουθουνιών χαρακτηρίζεται ως η πιο περίεργη τάση στο Instagram το 2017.

Περισσότεροι άνθρωποι δοκιμάζουν αυτήν τη νέα εμφάνιση, αλλά ακόμα δεν έχει εδραιωθεί ως τάση

instagram

Η κοπέλα που ξεκίνησε αυτήν την τάση δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με κάτι που φαίνεται να είναι ψεύτικες βλεφαρίδες τις οποίες κόλλησε γύρω από τα ρουθούνια της. Φαίνεται ότι η νεαρή κοπέλα απλώς έκανε δοκιμές ή ανόητες προσπάθειες να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Τεχνικά, αυτή η τέχνη των εξτένσιον των ρουθουνιών δεν φαίνεται να είναι ακόμα τάση καθώς η χρήστης @ gret_chen_chen είναι η μόνη που το έχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής και δειλά, μερικές κοπέλες ακόμα.