Έξωση Ιωάννας Κολοβού: Πλήθος κόσμου αλληλέγγυος έξω από το σπίτι της

21 Νοεμβρίου, 2022 8:23 ΜΜ
More videos

Πλήθος κόσμου συμπαραστέκεται έξω από το σπίτι της

Συγκέντρωση αλληλεγγύης πραγματοποιείται από νωρίς το απόγευμα έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέη 15.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως κύμα οργής έχουν προκαλέσει οι ντροπιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας, 21 Νοεμβρίου, κατά την έξωση, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Αστυνομίας, στα Άνω Ιλίσια.

στις 5:30 το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν δεν το έκανε, τότε κλειδαράς έσπασε την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

Όπως καταγγέλλει η ίδια στο Open TV, στις 5:30 το πρωί έφτασε ο δικαστικός επιμελητής μαζί με αστυνομικούς, της χτύπησαν την πόρτα και της ζήτησαν να τους ανοίξει. Όταν δεν το έκανε, τότε κλειδαράς έσπασε την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (…). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό» επισήμανε η Ιωάννα Κολοβού, υποστηρίζοντας ότι κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι».

Σε προηγούμενες δηλώσεις της η Ιωάννα Κολοβού είχε πει ότι το χρέος της δεν οφειλόταν σε δάνειο αλλά σε «μάζεμα» που της προτάθηκε για πιστωτικές κάρτες.

Όπως ανέφερε, δεν της έγινε καμία πρόταση να καταβάλλει κάποιο ποσό ώστε να κλείσει η υπόθεση αλλά αντίθετα «καθημερινώς δεχόμουν τηλεφωνήματα, ζούσα με αυτή την αγωνία».

«Σε ένα κράτος δικαίου δεν γίνονται τέτοια πράγματα», είπε η Ι. Κολοβού

«Δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος δικαίου, σε μια δημοκρατία, να γίνονται τέτοια πράγματα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε «Φίλοι μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κι εγώ μαζί σας θα είμαι, σε κάθε πρόβλημα».

«Δεν έχω άλλο σπίτι, δεν έχω τίποτα. Το παιδί μου θα πάει φαντάρος. Δεν ξέρω τι θα κάνω, είμαι σε απελπισία», δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού στο news247.gr .