Εξώδικο για συκοφαντία ετοιμάζεται να στείλει ο Γεωργιάδης στον Τσίπρα – «Λέει ψέματα ότι έδωσα απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία»

3 Μαΐου, 202312:44 ΠΜ

Ο υπουργός Ανάπτυξης αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Εξώδικο ετοιμάζεται να στείλει ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αλέξη Τσίπρα,

με αφορμή όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε επιχείρηση, στο πλαίσιο των προεκλογικών του περιοδειών.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Status» 107,7, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, διότι σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον υπουργό για απευθείας αναθέσεις στον ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης επιχείρησης.

«Ετοιμάζω εξώδικο στον κ. Τσίπρα, για να το στείλω αν προλάβω σήμερα. Σκοπός μου είναι να το στείλω σήμερα ή αύριο, γιατί εξακολουθεί να λέει, το ‘πε χθες και σε μια ομιλία, το ‘πε και προχθές στο Mega, ότι ο λόγος, λέει, που τα είπε αυτά αυτός ο ιδιοκτήτης είναι ότι του έχω δώσει εγώ πολλές απευθείας αναθέσεις. Δεν έχω δώσει καμία, ούτε απευθείας ανάθεση ούτε οποιεσδήποτε δουλειές σε αυτή την επιχείρηση και σε αυτόν τον κύριο, τον οποίο γνώρισα πρώτη φορά προχθές, που με κάλεσε στην εταιρεία του. Κατά συνέπεια, όσα λέει ο κ. Τσίπρας είναι άκρως συκοφαντικά. Αν το συνεχίσει, δηλαδή, θα του ζητήσω αποζημίωση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ο υπουργός επισήμανε ότι επρόκειτο για μία εκδήλωση όπως τόσες άλλες όπου πάνε προεκλογικά οι υποψήφιοι σε καθημερινή βάση, και μάλιστα σημείωσε για το επίμαχο περιστατικό: «Εγώ ο ίδιος αντέδρασα αμέσως, δεν περίμενα τον κ. Τσίπρα. Αυτό που με ενοχλεί είναι που το συνδέει με δήθεν απευθείας αναθέσεις που του έχω δώσει εγώ. Αυτό είναι συκοφαντία. Είναι ψέμα, είναι συκοφαντία, και θα τα πούμε στα δικαστήρια».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News