Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΈξω φρενών ο Νίκος Μάνεσης για την εκπομπή του: «Χθες δε μας...

Έξω φρενών ο Νίκος Μάνεσης για την εκπομπή του: «Χθες δε μας είδε κανείς. Είναι ντροπή»

Ξέσπασε δημόσια για τα νούμερα τηλεθέασης – «Υπάρχει κόσμος που θα χάσει τη δουλειά του…»

Ο Νίκος Μάνεσης βγήκε την Κυριακή 21 Απριλίου στην εκπομπή του στο κανάλι του ALPHA, Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση, και αφού καλωσόρισε τους συνεργάτες του και τους τηλεθεατές, προχώρησε σε ένα ξέσπασμα με αφορμή τα μηνύματα που δέχεται από τους τελευταίους.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως το κοινό του στέλνει συνεχώς μηνύματα για το γεγονός πως παρακολουθούν το πρόγραμμα με πολύ ενδιαφέρον, ωστόσο αυτό δεν αποτυπώνεται στα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό τα έβαλε με την AGB, η οποία έχει πρόβλημα με τις μετρήσεις.

Έξαλλος ο Νίκος Μάνεσης με την τηλεθέαση της εκπομπής του

«Σύμφωνα με την αγία AGB εχθές δεν μας είδε κανείς. Και βγαίνετε εσείς και λέτε ότι μας είδατε. Η λογική λέει ότι πρέπει να βγάλουμε μαύρο, διότι βγάζοντας μαύρο και χωρίς πρόγραμμα, θα πιάσουμε περισσότερα. Είχα δώσει όρκο να μη ξαναμιλήσω. Χάλασε… Φτάξτε το! Είναι ντροπή! Ξέρουμε, γνωρίζουμε…

Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Επειδή εδώ υπάρχει κόσμος που θα χάσει τη δουλειά του, δεν υπάρχει καλαμπούρι. Δεν γίνεται και αυτό το πρόβλημα να μπει κάτω από το χαλί. Δεν θα έπρεπε να έχουμε καθόλου διαφημίσεις εμείς, πιάσαμε μηδέν εχθές. Ιορδάνη, διαφημίσεις για εκπομπή που κάνει μηδέν», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο:Τα πιο σημαντικά