Έξω φρενών η Αθηναΐς Νέγκα με την Ανθή Βούλγαρη: «Γελούσαν με την καλεσμένη»

21 Ιανουαρίου, 2022 10:58 ΜΜ
More videos

Η Αθηναΐς Νέγκα ξέσπασε για άλλη μια φορά κατά της Ανθής Βούλγαρη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega και σίγουρα δεν περίμενε να της δώσουν πρωί πρωί κόλλυβα!

Η Ανθή Βούλγαρη μόλις είδε την Ματίνα Παγώνη θέλησε να της δώσει κόλλυβα, μιας και το τελευταίο διάστημα τα έχει βάλει στη διατροφή της αφού όπως είπε είναι super food.

Τι ήταν όμως να την κεράσει κόλλυβα, η Ματίνα Παγώνη έγινε έξω φρενών!

Ανθή: Εμείς έχουμε αποκτήσει νέα συνήθεια τώρα, τρώμε κόλλυβα αυτές τις μέρες.

Παγώνη: Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κα Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα.

Ανθή: Δεν μπορείτε να με προσβάλλετε.

Παγώνη: Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Παρενέργειες τις COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;

Ανθή: Μα είναι ωραία τροφή.

Παγώνη: Φάτε το εσείς!

Τι έγινε;

Η δημοσιογράφος πήγε στη θέση της και η κυρία Παγώνη δεν έφυγε τελικά στον αέρα της εκπομπής!

Η Αθηναΐς Νέγκα ανέβασε το σχετικό απόσπασμα και έγραψε:

«Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο “αστείο”. Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη. Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου».

Δείτε την ανάρτησή της: