Η έξυπνη απάντηση της Μις Ισλανδία για τον αποκλεισμό της λόγω των «περιττών κιλών»

26 Οκτωβρίου, 2016 3:23 ΜΜ
More videos

Η Arna Ýr Jónsdóttir από το Ρέικιαβικ κέρδισε το τίτλο της Μις Ισλανδία, αλλά πήρε την γενναία απόφαση να αποχωρήσει από τα καλλιστεία Miss Grand International που έγιναν στο Λας Βέγκας, όταν της είπαν, ότι έπρεπε να χάσει βάρος.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι από τα πιο σημαντικά καλλιστεία ομορφιάς που υπάρχουν μαζί με τα Μις Υφήλιος και Μις Κόσμος. Αποστολή τους είναι να “κάνουν μια δήλωση για την βελτίωση της ανθρωπότητας.”

Η Jonsdottir δήλωσε, ότι ο υπεύθυνος των καλλιστείων την συμβούλευσε να “σταματήσει να τρώει πρωινό και να τρώει σαλάτα για μεσημεριανό”, 4 μέρες πριν την τελική εμφάνιση.

Η κοπέλα απάντησε, λέγοντας: “Αν ο υπεύθυνος του διαγωνισμού θέλει πραγματικά από μένα να χάσει βάρος και δεν του αρέσει το στυλ μου, τότε δεν του αξίζει να με έχει στην πρώτη δεκάδα.”

Η 20χρονη δεν σταματάει σε αυτό το γεγονός. Είναι διεθνές μοντέλο για την NIKE, όπου μπορεί να αγκαλιάσει το “αθλητικό σώμα” της. Ο κόσμος την συγκρίνει με την Κάτνις Έβερντιν.

Η Arna Ýr Jónsdóttir κέρδισε τον τίτλο της Μις Ισλανδία το 2015.

Η Arna αποχώρησε από τα καλλιστεία Miss Grand International στο Λας Βέγκας, όταν ο υπεύθυνος των καλλιστείων, Nawat Itsaragrisil, της είπε, ότι πρέπει να χάσει βάρος. Της έστειλε αυτό το μήνυμα 4 μέρες πριν την τελική εμφάνιση.

1

arnayr / Instagram

Ρίξτε μια ματιά στο εκπληκτικό σώμα της.

Σίγουρα, ο σωματότυπός της είναι πιο αθλητικός από των άλλων κοριτσιών, αφού αθλείται από την ηλικία των 10 ετών, αλλά η παρότρυνση του να χάσει βάρος είναι απαράδεκτη.

2

arnayr / Instagram

Το χειρόγραφο γράμμα με το οποίο αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα καλλιστεία Miss Grand International.

3

arnayr / Instagram

Η επίσημη φωτογράφηση της Arna για τα καλλιστεία. Η ίδια δήλωσε, ότι αυτά ήταν τα τελευταία καλλιστεία στα οποία πήρε μέρος.

4

arnayr / Instagram

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η νικήτρια του διαγωνισμού, αλλά μετά από αυτή την γενναία της κίνηση, η Arna αξίζει τον τιμητικό τίτλο.

5

arnayr / Instagram

Ο κόσμος την συγκρίνει με την Κάτνις Έβερντιν από το Hunger Games, ειδικά σε αυτή την φωτογραφία για την NIKE.

6

arnayr / Instagram

Αυτή η γυναίκα ξέρει πως να φροντίσει το σώμα της με τον κατάλληλο τρόπο.

“Το παρελθόν μου με έχει κάνει αυτό που είμαι σήμερα. Είμαι περήφανη που είμαι ένα από τα πρόσωπα της NIKE και αν δεν είχα αυτό το αθλητικό σώμα, δεν θα είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με την NIKE”, ανέφερε η Arna.

7

arnayr / Instagram

Επίσης, η Arna μοιάζει πολύ με την αγαπημένη πριγκίπισσα του Ντίσνεϊ, την Έλσα από το “Frozen.”

8

arnayr / Instagram