Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΕξιχνιάστηκε η δολoφoνiα του οπαδού της ΑΕΚ που ξυλοκoπήθnκε ενώ εργαζόταν ως...

Εξιχνιάστηκε η δολoφoνiα του οπαδού της ΑΕΚ που ξυλοκoπήθnκε ενώ εργαζόταν ως σεκιούριτι

Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής πέρασε χειροπέδες σε τέσσερις Ρομά από την Αλβανία, μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Εξιχνιαστηκε η δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ που ξυλοκοπήθηκε ενώ εργαζόταν ως σεκιούριτι τον περασμένο Ιούλιο σε φωτοβολταϊκό πάρκο εντός του ΧΥΤΑ Φυλής. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής πέρασε χειροπέδες σε τέσσερις Ρομά από την Αλβανία, μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας βιντεοληπτικό υλικό ταυτοποίησαν το αυτοκίνητο των δραστών και έτσι έφτασαν στα ίχνη τους.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον Ανακριτή.

Τέσσερις συλλήψεις για τη δολοφονία του 54χρονου σεκιουριτά στη Φυλή – Πώς έφτασε η αστυνομία στα ίχνη των δραστών
Το θύμα είχε εντοπιστεί αρκετή ώρα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό χωρίς τις αισθήσεις του και είχε μεταφερθεί στο Θριάσιο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Η οικογένεια του θύματος της επίθεσης που ήταν κλινικά νεκρός είχε προχωρήσει σε δωρεά των οργάνων του.

Ο 54χρονος ήταν μόνος του σε όχημα της εταιρείας στην οποία δούλευε το οποίο, σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει ο γιος του δεν διέθετε κουμπί πανικού, gps, ασύρματο και εταιρικό τηλέφωνο ώστε να μπορεί να ειδοποιήσει σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Γνωστός οπαδός της ΑΕΚ

Ο δολοφονηθείς υπήργε γνωστός οπαδός της ΑΕΚ και ονομαζόταν Πάρη Βάκης. Μάλιστα 2015 είχε κάνει 6ήμερη απεργία πείνας εκεί που βρισκόταν η Σκεπαστή (σημείο αναφοράς των οργανωμένων της Original 21), για να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Βάκης αψηφώντας τα πάντα, δουλειά, οικογένεια, κοινωνικό περίγυρο, άφησε το σπίτι του, έστησε σκηνή στο χωράφι, όπως ήταν τότε ο χώρος, πριν ανεγερθεί η Αγιά Σοφιά και χωρίς τροφή προσπάθησε με τον τρόπο του να πιέσει τις διαδικασίες, έτσι ώστε να ξεκινήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η κατασκευή του γηπέδου.

Τα πιο σημαντικά