Έξι ταλαντούχοι απόγονοι διάσημων που δεν έχετε ακούσει ποτέ για αυτούς

24 Νοεμβρίου, 2015 1:46 ΠΜ
More videos

Φαίνεται πως σε μερικές περιπτώσεις τα εγγόνια διάσημων ανθρώπων, κληρονομούν μεγάλο μέρος από το χάρισμα των προγόνων τους.

Να έξι λαμπρά παραδείγματα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας. Για να είμαστε ειλικρινείς ούτε εμείς τους είχαμε ποτέ ακούσει.

Η Riley Keough είναι η μεγαλύτερη εγγονή του θρυλικού ροκ σταρ Elvis Presley. Είναι 25 χρονών και διάσημη ηθοποιός και μοντέλο.

Η Dree Hemingway  είναι η εγγονή του γνωστού συγγραφέα του 20ου αιώνα Ernest Hemingway. Είναι μοντέλο και δουλεύει με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Ο Tuki Brando είναι ο εγγονός του διάσημου ηθοποιού Marlon Brando. Δεν σχεδιάζει να γίνει ηθοποιός αλλά εργάζεται σαν μοντέλο του Versace.

Η Emma Kathleen Ferrer είναι η εγγονή της παγκοσμίου φήμης ηθοποιού Audrey Hepburn.  Είναι 20 χρονών και επίσης μοντέλο.

Η Oona Chaplin είναι η εγγονή του κωμικού σταρ και σκηνοθέτη  Charlie Chaplin. Έχει πρωταγωνιστήσει σε  34 ταινίες αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι την έχουν δει σαν   Talisa Maegyr  στο Game of Thrones.

Η Alyson Le Borges είναι η εγγονή του διάσημου Γάλλου ηθοποιού  Alain Delon. ‘Εχει πρωταγωνιστήσει στην ταινία  The Blue Island αλλά κυρίως εργάζεται σαν μοντέλο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: