Εξερράγη η Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν μπορώ να ακούω πως δεν είχε λόγο να βιάσει επειδή ήταν ωραίος»

21 Απριλίου, 20234:21 ΜΜ

Σε μια πολύ σαφή τοποθέτηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Παρασκευής, στον αέρα της εκπομπής της, Super Κατερίνα στον Alpha με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ηθοποιού και Ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω κάτι το οποίο το λέω κάθε μέρα αλλά οφείλω να το επαναλάβω γιατί το πιστεύω και είμαι σίγουρη ότι συμφωνούν και πολλοί από τους τηλεθεατές. Μία γυναίκα θα κάνει την καταγγελία όποτε η ίδια νιώθει έτοιμη. Δεν μπορώ να ακούω «για ποιο λόγο μετά από τρεις μήνες είπε το όνομα του;». Όπως, επίσης, δεν μπορώ να ξανακούσω και το λέω αυτό γενικότερα «δεν είχε λόγο αυτός να βιάσει», «δεν είχε λόγο επειδή ήταν ωραίος», «δεν είχε λόγο επειδή ήταν έτσι». Είπαμε και πριν πως ο βιαστής, ο δολοφόνος πρόσωπα υπεράνω υποψίας».

«Και όταν εμείς λέμε «γιατί δεν βγήκε τότε», βιάζουμε και εμείς την όποια καταγγέλλουσα και το όποιο θύμα. Διότι θέλει χρόνο να ωριμάσει. Δεν λέμε 50 χρόνια, αλλά και 50 χρόνια μπορεί να είναι λογικό γιατί δεν το άντεχε και κάποια στιγμή θέλησε να τα πει όλα» υπογράμμισε, επίσης, ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Το θύμα εδώ κατήγγειλε την επόμενη ημέρα. Το όνομα είπε μετά από τρεις μήνες» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News