Εξελίξεις στον Alpha – Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου απο τη μεσημεριανή ζώνη

13 Δεκεμβρίου, 202111:46 ΠΜ

από nassosblog.gr

Ξεκίνησε να σχεδιάζεται το πρόγραμμα του Alpha για την επόμενη σεζόν βασισμένο στη μυθοπλασία όπως σας είχα γράψει και πριν μερικές μέρες. Κάποια προγράμματα θα συνεχιστούν, για κάποια άλλα ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση ωστόσο φαίνεται πως σε κάποιες ζώνες το τοπίο ξεκαθαρίζει…

Όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή πως το συμβόλαιο της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Alpha που λήγει το καλοκαίρι δεν θα ανανεωθεί. «Δύσκολα θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία» μου εξηγούσε χθες έμπειρο στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς έχοντας μάλιστα συγκεκριμένη επιχειρηματολογία:

  • Αφενός η Τάτι δεν ταιριάζει στο νέο προφίλ του Alpha αφετέρου και στις δύο ζώνες που δοκιμάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, πρωινή και μεσημεριανή δεν κατάφερε να πάει καλά ειδικά στο δυναμικό κοινό.

Ωστόσο σε περίπτωση που αποχωρήσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το καλοκαίρι μένει κενή η πολύ πρωινή ζώνη. Είναι ίσως το μόνο σενάριο που ευνοεί τη Στεφανίδου καθώς σε μια τέτοια περίπτωση ίσως να αξιοποιηθεί στην πολύ πρωινή ζώνη του Alpha με το ίδιο στυλ εκπομπής που έχει και τώρα.  

Οψόμεθα…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News