Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
PlusExathlon spoiler 09/07: Το μεγαλύτερο όνομα του Survivor μπαίνει στο έτερο ριάλιτι...

Exathlon spoiler 09/07: Το μεγαλύτερο όνομα του Survivor μπαίνει στο έτερο ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί

Μπορεί να μην έχει μπει στην καρδιά των τηλεθεατών ακόμα το Exathlon, καθώς είναι ένα άγνωστο ριάλιτι προς τον κόσμο, όμως πρόκειται σίγουρα να αγαπηθεί όσο το Survivor, αφού μιλάμε για ένα ίδιο ριάλιτι και μάλιστα κοινής παραγωγής.

Στην ουσία το Exathlon πρόκειται για ένα Survivor χωρίς… ίντριγκα και πολύ πιο αγωνιστικό. Δηλαδή δεν μπορούν να πάρουν μέρος παίκτες που απλά μπαίνουν στο Survivor για να το κάνουν… μπουρλότο. Χρειάζονται παίκτες δυνατοί αγωνιστικά, που η αλήθεια είναι πως σε 6 κύκλους Survivor έχουμε δει πολύ δυνατούς παίκτες. Και ένας εξ’ αυτών ετοιμάζει ξανά τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο, αυτή την φορά όμως για το Exathlon.

Exathlon spoiler 09/07: Ποιος star του Survivor μπαίνει στο έτερο ριάλιτι του Ατζούν Ιλιτζαλί

Πάμε λοιπόν και στην αποκάλυψη. Ο παίκτης που είναι πολύ κοντά να δούμε στο Exathlon, παρότι γράφτηκε ξανά για το Survivor 2025, είναι ο Σάκης Κατσούλης. Το πιο δυνατό όνομα στην ιστορία του ελληνικού Survivor καθώς το έχει κατακτήσει δύο φορές και μια μάλιστα το Survivor All Star.

katsoulis

Σάκης Κατσούλης έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να μπει στο Exathlon και μάλιστα πρόσφατα αποκάλυψε πως το προτιμάει από το Survivor αφού είναι πιο αγωνιστικό. Η τρέλα επομένως του Σάκη Κατσούλη για τα αγωνίσματα τον στέλνει πίσω στον Άγιο Δομίνικο.

Όσο για τα χρήματα, εκεί δεν θα υπάρξει κάποιο θέμα καθώς ο ΣΚΑΙ είναι πρόθυμος να του δώσει ότι ζητήσει αλλά και ο ίδιος ο παίκτης δεν πρόκειται να φανεί παράλογος, μιας και η επιθυμία του είναι να πάρει μέρος στο Exathlon. Βασικά όχι απλά να πάρει μέρος αλλά και να το κατακτήσει. Τι λέτε; Πως θα σας φαινόταν να δούμε τον δις νικητή του Survivor στο έτερο ριάλιτι της Acun Media;

Λίγες μέρες υπομονή ακόμα και αναμένεται να μάθουμε αν θα κλείσει οριστικό Σάκης Κατσούλης για το Exathlon. Πάντως το όνομά του παίζει και για το Survivor.

Τα πιο σημαντικά