Τρίτη 12 Αυγούστου 2025
ΕλλάδαΈξαλλος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στα Χανιά: «Ντροπή τους, να μην ξαναρθούμε –...

Έξαλλος ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στα Χανιά: «Ντροπή τους, να μην ξαναρθούμε – Να πείσετε τον δήμο σας να το σταματήσει»

Οι φωνές νεαρών στα Χανιά ενόχλησαν τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Η παράσταση “Ο θάνατος του εμποράκου” με πρωταγωνιστή τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη συγκέντρωσε πλήθος πολιτών τη Δευτέρα στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά.

Όμως, κάποιοι νεαροί, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από τον χώρο του θεάτρου, είχαν τη φαεινή ιδέα να δώσουν δικό τους “χρώμα” στην παράσταση.

202508120808562447

Στην κορύφωση του δράματος κι ενώ ο πρωταγωνιστής βρισκόταν στη μέση μονόλογου, άρχισαν να φωνάζουν δυνατά και να αφήνουν άναρθρες κραυγές, κόβοντας τον ειρμό των ηθοποιών.

Η παρενόχληση αυτή διήρκεσε αρκετά λεπτά, σύμφωνα με το kriti360.gr.

Η δυσαρέσκεια του θίασου ήταν τόσο έντονη, ώστε μετά το τέλος της παράστασης ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πήρε τον λόγο, εμφανώς απογοητευμένος:

“Αν θέλετε να έχετε φεστιβάλ εδώ και να βλέπετε παραστάσεις, και να βοηθάτε κι εμάς να προσφέρουμε το 100% από αυτό που μπορούμε, πρέπει να πείσετε τον δήμο σας να σταματήσει αυτό το πράγμα που γινόταν απ’ έξω. Την ώρα που πάμε να ερμηνεύσουμε, να μας κράζουν απ’ έξω. Ντροπή τους.

Ειλικρινά λυπάμαι που κάνω αυτή την κατάθεση, αλλά δεν γίνεται. Απηυδήσαμε όλοι μας, ένας θίασος ολόκληρος. Αν θέλουν να μας κράξουνε, δεν χρειάζεται να ξανάρθουμε.”

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: kriti360.gr

Τα πιο σημαντικά