Τρίτη, 21 Μαΐου 2024
δηλώσειςΈξαλλος ο Γıάννης Πουλόπоυλος: «Η оμоφυλοφıλία δεν είναι ıλαρά για να τη...

Έξαλλος ο Γıάννης Πουλόπоυλος: «Η оμоφυλοφıλία δεν είναι ıλαρά για να τη κоλλάς, προσανατоλıσμός είναι»

Η αγαπημένη Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε δηλώσεις στη «Super Κατερίνα» και τη Μένια Κούκου αναφορικά με τον πανικός που έχει προκληθεί με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια και η επιμονή στην άποψή της προκάλεσε την έκρηξη του Γιάννη Πουλόπουλου.

«Λες μια κουβέντα και σε βρίζουνε. Δεν ζούμε καλή εποχή. Δεν μπορείς να λες κάτι και ξαφνικά να σε “κοπανάνε” και να σου κακοποιούν το όνομα. Δεν έχω πρόβλημα με τα γκέι ζευγάρια. Το θέμα των παιδιών, όμως, είναι πολύ λεπτό. Γυναίκες είμαστε και δεν μπορούμε να τα μεγαλώσουμε, πόσω δε μάλλον αυτοί. Αυτό πιστεύω. Μεγάλη γυναίκα είμαι, έλεος. Αν δεν συμφωνούν, ας κάνουν παιδιά με όποιους τρόπους. Με την υιοθεσία γενικώς συμφωνώ» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και τον λόγο πήρε ο δημοσιογράφος.«Έχω λίγο θυμώσει. Έχω κουραστεί να ακούω: “Αυτό είναι η άποψή μου”. Και εννοείται ότι αν η κυρία Ιωαννίδου είχε μία άποψη, αν είναι υπέρ ή κατά, είναι σεβαστή. Όμως, το να λες ότι τα παιδιά των ομοφυλόφιλων θα γίνουν κι αυτά ομοφυλόφιλα είναι παντελώς λάθος, γιατί η ομοφυλοφιλία δεν είναι ιλαρά, που την κολλάς. Δεν είναι μία κολλητική ασθένεια, που λες άρα θα την κολλήσει και το παιδί. Είναι σεξουαλικός προσανατολισμός, το έχουμε πει ένα εκατομμύριο φορές και λυπάμαι που το λέω. Για αυτό το πράγμα θα πρέπει να τοποθετούνται μόνο ειδικοί. Εκεί καταλήγω. Δεν μπορεί να λέει “έχω μία άποψη”» είπε με έντονο ύφος ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Το να πεις μία άποψη είναι υπέρ ή κατά. Το να αναλύεις μία επιστημονική άποψη, είναι λάθος αν δεν είσαι επιστήμονας. Δεν ρωτήσαμε την επιστημονική άποψη» σημείωσε επίσης ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Τα πιο σημαντικά