Έξαλλη η Βίκυ Καγιά με την Λατινοπούλου: «Τι πράγματα είναι αυτά;»

19 Ιουνίου, 2022 10:44 ΜΜ
More videos

Δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Ρέα Ιωάννου παραχώρησε η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον νέο κύκλο του GNTM, τα γυρίσματά του οποίου έχουν ξεκινήσει, αλλά απάντησε στις δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου και του Λάκη Γαβαλά.

«Περνάμε πολύ ωραία στα πρώτα γυρίσματα και είμαι τυχερή που έχω μια ωραία ομάδα. Έχουμε δέσει από την πρώτη στιγμή», είπε για τα γυρίσματα που ξεκίνησαν.

Όσον αφορά τα σχόλια του Νίκου Αποστολόπουλου ανέφερε: «Τον αγαπώ τον Νίκο και τον λατρεύω. Δεν ξέρω πως του έρχονται όλα αυτά. Δεν μπορώ να πω κακό για τον Νίκο, τον ξέρω από μικρό παιδί και τον αγαπώ πάρα πολύ. Θα μου εξηγήσει τι εννοεί, εγώ δεν ξέρω» και συμπλήρωσε για τον Λάκη Γαβαλά και το σχόλιο που έκανε για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Ο Λάκης Γαβαλάς πλάκα κάνει όταν μιλάει, μην τα παρεξηγείτε όλα».

Βίκυ Καγιά – Η αντίδραση της όταν άκουσε το όνομα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Μη μου λέτε για την κ. Λατινοπούλου παιδιά, σας παρακαλώ. Όχι body shaming, όχι να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους, ο καθένας να έχει τα φρύδια που θέλει. Τι πράγματα είναι αυτά;», είπε η Βίκυ Καγιά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Βίκυ Καγιά: