Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈξαλλη η Τούνη με καλεσμένη που διέρρευσε το προσκλητήριο βάφτισης του γιου...

Έξαλλη η Τούνη με καλεσμένη που διέρρευσε το προσκλητήριο βάφτισης του γιου της Νουνίτο: «Μη σώσει και έρθει»

Η Ιωάννα Τούνη, λίγες ώρες αφού διέρρευσε η φωτογραφία με το προσκλητήριο για τη βάφτιση του γιου της «Νουνίτο», προχώρησε σε μία ανάρτηση κάνοντας σαφές πως ξεχειλίζει από νεύρα. 

Μέσω Instagram stories, ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο μιλά αρκετά εκνευρισμένη για τη γυναίκα που κάλεσε στη βάφτιση και δημοσιοποίησε το προσκλητήριο στα κανάλια.

«Καλημέρα με λίγα νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου. Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά… Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει ευχαριστώ» λέει στους διαδικτυακούς της ακολούθους.
Ρεπόρτερ της εκπομπής «Breakfast @Star» έδειξε το προσκλητήριο της instagrammer και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη βάφτιση. «Breakfast @Star» έδειξε το προσκλητήριο της instagrammer και του Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη βάφτιση, η οποία θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου.

Νονοί του 8 μηνών αγοριού θα είναι η κολλητή φίλη και συνεργάτιδα της instagrammer, Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, που είναι χρόνια φίλος του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Στο προσκλητήριο γράφει «Ο νουνίτο γίνεται Πάρης» αφού είναι γνωστό στους ακολούθους της Ιωάννας Τούνη, ότι μέχρι τώρα αποκαλεί τον γιο της «νουνίτο».

Τα πιο σημαντικά