Έξαλλη η Super Κική – Το μήνυμα που της έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

10 Απριλίου, 2022 6:44 ΜΜ
More videos

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η γνωστή influencer Super Κική αποκάλυψε το μήνυμα που της είχε στείλει η 33χρονη λίγο πριν από τον θάνατο του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, η Super Κική ήταν μεταξύ αυτών που είχαν λάβει μήνυμα από την Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία συστηνόταν ως μάνατζερ του Μάνου Δασκαλάκη και ζητούσε βοήθεια για την προώθηση του νέου του τραγουδιού.

«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει την προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα, ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολλή όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μία κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Σας στέλνω το λινκ» ανέφερε το μήνυμα που η 33χρονη είχε στείλει σε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

To συγκεκριμένο μήνυμα εστάλη στην Super Κική στις 21 Δεκεμβρίου, δηλαδή έναν περίπου μήνα πριν από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, που απεβίωσε στις 29 Ιανουαρίου του 2022.

“21 Δεκέμβρη, είχε ξεπαστρέψει την μισή Πάτρα, το ένα το παιδί ήταν στο νοσοκομείο αν δεν το είχε ξεπαστρέψει και αυτό και η έννοια της ήταν να προωθήσουμε τον ανερχόμενο τραγουδιστή τον Δασκαλάκη που τον είχε αναλάβει. Θα φύγω” αναφέρει μεταξύ άλλων οργισμένη η Super Κική.